Jäi afääriga vahele: fotoapsakas tissimusist paiskas Eesti juurtega Lembit Öpiku skandaali rüppe (6)

Irene Kivi
, Elu24 tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sabina Vankova ja Lembit Öpik
Sabina Vankova ja Lembit Öpik Foto: twitter.com

Fotoapsakas tissimusist paiskas eestlase skandaali rüppe: Briti meedia kirjutab, et Eesti juurtega poliitik Lembit Öpik jäi oma laste emale ja elukaaslasele Sabina Vankovale armukesega vahele. Poliitik oli kogemata oma naisele saatnud pilte endast suudlemas oma armukese Alex Besti rindu. 

Vankoval ja Öpikul on 5-kuune tütar Angelina. Ametilt advokaat, Bulgaaria päritolu Vankova kommenteeris The Sunile: "Ma ei suutnud uskuda oma silmi, kui ma neid pilte nägin. Ta on alati kinnitanud, et nad on vaid sõbrad, aga mul olid omad kahtlused."

Öpiku sõnul oli ta Bestiga Maroko reisil vaid pulli teinud.

Lembit Öpik ja Gabriela Irimia
Lembit Öpik ja Gabriela Irimia Foto: Rebecca Reid/PA Wire/Press Association Images/Scanpix

Vankova andis avalikult oma Twitteri kontol teada, et kolis Öpikust lahku. 

vankova
vankova Foto: Twitter.com

Lembit Öpiku väidetav armuke ehk Alex Best lahutas 2004. aastal oma abielu kuulsa Iiri jalgpalluri George Bestiga. 

Alex Best
Alex Best Foto: VidaPress

George Best oli Põhja-Iirimaa jalgpallur. Suurema osa oma karjäärist mängist ta Manchester Unitedis. Seal mängis ta 361 mängu ja lõi 137 väravat. Hiljem mängis ta erinevates Inglismaa, Ameerika, Austraalia, Hiina ja Põhja-Iirimaa klubides.

George Best mänguhoos.
George Best mänguhoos. Foto: Scanpix

Alex Best on oma jalgpalluri naise staatusest ja elust kirjutanud raamatuid. Best ja Öpik on mitmetel üritustel koos poseerinud, kuid nad on alati kinnitanud, et nendevahel on tegu vaid sõprusega. 

Lembit Öpik on sel aastal juba kolmas Eesti päritolu mees, lisaks Taavi Rõivasele ja Steve Jurvetsonile, kes seksiskandaali sattunud on. 

Värskele abielumehele Taavi Rõivasele tehti oktoobri alguses karm ahistamissüüdistus, kui Malaisia visiidil olnud äridelegatsiooni läks pärast baari lõõgastuspidu üle käte läks ja üks eestlasest naine väitis, et sattus Taavi Rõivase käe läbi agressiivse seksuaalse ahistamise ohvriks.

Riskikapitalifirma Draper Fisher Jurvetson (DFJ) teatas oktoobri lõpus, et uurivad firma ühe asutaja Steve Jurvetsoni kohta käivaid ahistamissüüdistusi. Firma kõneisik Carol Wentworth lausus, et DFJ palkas advokaadibüroo suvel kohe pärast seda, kui nendeni jõudsid süüdistused Jurvetsoni kohta.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles