Top4: Maarjamaa ihaldusväärseimad vallalised kaunitarid (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenna Kuurmaa
Lenna Kuurmaa Foto: Instagram / Reemet Piiroja

Kuigi perekond ja lähisuhted on elus olulised, ei tohi end nendesse ära kaotada. Kõige tähtsam on armastada iseennast. Siin on Eesti ihaldusväärseimad vallalised, kes just praegu eneseotsingute ja iseenesega sõbraks saamisega tegelevad.

Brigitte Susanne Hunt
Brigitte Susanne Hunt Foto: Instagram

Brigitte Susanne Hunt – tuntud raadiohääl ja blond linalakk andis oktoobrikuus sotsiaalmeedia vahendusel mõista, et on taas vaba ja vallaline. Ühised pildid Rauno nimelise noormehega olid avalikust ruumist kadunud. Veel septembrikuus lõõmas noortel armuleek – Brigitte kuulutas, et on algatanud kampaania «septembris seksin iga päev». Praegu on Brigitte Susanne enda energia suunanud aga karjäärile.

Lenna Kuurmaa
Lenna Kuurmaa Foto: Promo

Lenna Kuurmaa – lauljanna andis koos elukaaslase Robi Vaiglaga augusti keskpaigas teada, et nende pikaaegne suhe on lõplikult läbi. Kuigi romantilised suhted muusikust ekskaasasid enam ei seo, kasvatavad nad sõbralikult enda kahte tütrekest, Matildat ja Amit.

Liis Lemsalu
Liis Lemsalu Foto: Instagram

Liis Lemsalu – naudib juba pikemat aega vallalise elu. Aastal 2015 teatas Eesti üks kaunemaid lauljannasid, et on lahku läinud enda pikaajalisest elukaaslasest, klahvpillimängijast Rene Puurast. Lahkumineku põhjuseid kumbki tol korral ei selgitanud.

Kerli Kõiv
Kerli Kõiv Foto: Instagram

Kerli Kõiv – Ameerikas karjääri teinud lauljanna on tagasi kodumaal. Tegeleb eneseotsingute ja muusikaloomisega. Elu24 toimetusele teadaolevalt on 30-aastane Kerli vaba, vallaline ja õnnelik!
 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles