Video: Beebilõust viskas keset esinemist närviliselt veepudeliga DJ-d?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24-le laekunud videos on näha, kuidas klubis Factory esinenud Beebilõust keset esinemist vihaga veepudeli DJ pihta tühjaks viskab. Pealtnägija sõnul sai veepudeliga pihta ka tantsutüdruk. 

18. novembri õhtul toimus klubis Facotry esimest korda räpiüritus nimega Blacklisted, mille esinejatenimekiri oli muljetavaldav. Ürituse õhtu avas etteastega räppar Kozinak. Pärast astusid lavale veel Eesti räpi suurkujud nagu Abraham, Raw Crew, Reket ja Azma. Üritusele pani punkti õhtu peaesineja Andrus Elbing ehk Beebilõust, kelle käitumine ei meeldinud nii korraldajatele kui ka kontserdikülastajatele. 

Nimelt on kontserdikülastaja poolt Elu24-le laekunud videolt näha, kuidas räppiv Elbing näriliselt keset etteastet oma veepudeli DJ poole lennutab. 

Pühapäeva õhtul palus Elu24 Beebilõusta kunagiselt kallimalt ja värskelt mänedžerilt Ingrid Mändilt kommentaari. Vastust ei laekunud Elu24-le tänase päeva lõunaks. Selle asemel postitas Beebilõust video oma Facebooki kontole ja kommenteeris: "Aga palun. Ja mis on siis??"

Kuigi rünnakus said pihta DJ ja tantsutüdruk, siis kommenteeris Beebilõust kommenteeris Publikule, et veepudel visati, mitte DJ, vaid ülemeeliku fänni suunas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles