Ilusalongisõjas tuli välja hulk räpaseid saladusi (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krislin Kuuskemaa
Krislin Kuuskemaa Foto: Kaader «Kuuuurijast»

Kui Katrin Lustile saabus vihje, et Eesti üks esinduslikumaid ilusalonge petab väidetavalt oma kliente, siis ei oleks ta ka kõige hullemas unenäos ette näinud, mis edasi juhtuma hakkab. Uurides tõsiseid väiteid, et Kehastuudio LPG-massaažimasin põhjustab vähki ning et selle omanik Krislin Kuuskemaa on nõudnud enda töötajatelt klientidele valetamist, tuli välja aga hulk räpaseid saladusi ning tagatipuks selgus, et ilumaailmas käib halastamatu sõda ning raha nimel ollakse valmis reetma isegi enda sõbrannad.

Krislin Kuuskemaa, kes on Jüri Kuuskemaa minia, ilusalong Kehastuudio tegutseb Tallinnas juba seitse aastat. Seda armastavad külastada linna rikkad ja ilusad, nende hulgas Evelin Ilves, Heti Tulve ja Laura Kõrgemäe.

Krislin avas kolme nädala eest veel ühe ilusalongi. Merle Bernadki, Viivika Oolo ja Krislin Kuuskemaa ühisettevõte sai nimeks Kehakliinik.

Paar päeva pärast suurejoonelist avapidu võttis aga keegi ühendust «Kuuuurijaga» ning väitis, et Krislini ilusalongid peidavad räpaseid saladusi. Saade võttis ühendust viie endise töötajaga, kellest kaks olid nõus anonüümselt intervjuud andma. Endise töötaja sõnul oli Krislin alguses väga tore inimene, aga siis hakkasid varjuküljed välja tulema.

Suurt poleemikat tekitas LPG-massaaži aparaat, millega tehakse naistele tselluliidivastast vaakummassaaži.

Endise töötaja sõnul tekkisid inimestele verevalumid. «Kui Krislin mulle seda tegi, oli mul väga valus, aga ma ei julgenud midagi öelda.» Aparaat on nii tugev, et selle kasutamine on vastunäidustatud inimestele, kellel on veresoonkonna haigused, pahaloomulised kasvajad, neerupuudulikkus ja muu selline.

Probleemiks oli väidetavalt see, et töötajatel puudus koolitus LPG-masina kasutamiseks ja neil puudus igasugune kogemus massažitegemise vallas. 

«Kuuuurijaga» ühendust võtnud salapärane naishääl väitis ka, et osad on LPG-protseduuri tõttu haigestunud lümfivähki, kuid nimesid ta välja tuua ei suutnud.

Krislin olevat koolitanud töötajaid, omamata ise koolitaja sertifikaati. 

Endise töötaja sõnul käskis Krislin klientidele valetada, kui aparaat oli rikkis ja vaakumit ei tekkinud: «Mine tee, klient ei saa niikuinii aru. Nühi nii tugevasti, kui saad. Mõni inimene sai aru. Mõnele jäi minust halb mulje, kuna minu juures oli masaaž nõrgem - ma ei tohtinud öelda, et masin katki.» Töötaja sõnul tegi Krislin ühele enda kliendile massaaži nii tugevasti, et venitas seljanaha välja. «Ma ei läheks selle salongi lähedussegi. Kõik, mis seal toimub, on vale,» ütles ekstöötaja.

Kõik «Kuuuurijaga» rääkinud naised tegutsevad aga Ilumaailmas ja on Krislin Kuuskemaa sõbrannad. 

Krislin rõhutas, et need väited on kõik valed ja nende taga on tema hea sõbranna, kes avas identse ilusalongi temast vähem kui kilomeetri kaugusel. Kõnealuse sõbranna nimi on Sandra ja ta töötas varem Krislini ilusalongis juuksurina.

Krislin imestab, et kuidas sai naine, kellel aasta alguses olid näpud nii põhjas, et ta ei saanud maksta isegi üüri, nüüd ilusalongi avada. Uues salongis on kaks LPG-aparaati, mis maksavad ligi 40 000 eurot. Sandra sõnul on ta tolles ilusalongis vaid juuksur ja raha tuli nende ühiselt sõbrannalt.

Krislin kinnitas, et tema ei ole kedagi koolitanud ja ta näitas «Kuuuurijale», et tema aparaadid on täiesti töökorras. Võltsitud koolitussertifikaadi meisterdas tema sõnul Pärnus tegutsev Natalja ise. Natalja väitel müüs Krislin talle ühe LPG-aparaadi ning selle juurde ka 600-eurose koolituse, mis olevat ka videopildile püütud. Krislini sõnul näitab ta videos kõigest seda, kuidas masin töötab.

Krislin läks koos saatetiimiga oma endise juuksuri Sandra Napsepi juurde. Kohapeal selgus karm tõsisasi, et uue ilusalongi jaoks andis 20 000 eurot nende ühine hea sõbranna, kes andis 20 000 eurot ka Krislinile tema ilusalongi tarvis. Too sõbranna andis mõlemasse salongi müüki ka kivikesed, mis pidid õhku puhastama ja rahu tooma.

Asi läks veel pikantsemaks, kui selgus, et mõlemasse salongi investeerinud inimene käib LPG-massaaži tegemas Krislini salongis, mis siis, et linna peal on lahti lastud jutud, et tema aparaadid on vanad ja põhjustavad tervisehädasid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles