Sandra Vabarna tähistas 80 päeva möödumist «100 päeva väljakutsest» eriti ekstreemsel moel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandra Vabarna
Sandra Vabarna Foto: Instagram

Andekas ja aktiivne muusik Sandra Vabarna võttis septembri alguses ette «100 päeva väljakutse», millest on edukalt möödunud 80. 

Muusikakollektiivi Trad.Attack! särav naisliige võttis septembri alguses ette 100 päeva väljakutse, tegeldes iga päev joogaga, reikiga, muutes enda toitumisharjumusi – vältides kohvi tarbimist, loobudes suhkrust, alkoholist ja nisujahust.
Kuigi Sandrat tabas vahepeal külmetushaigus, on muusik taas rajal ning tähistas 80 päeva möödumist Võrumaa looduses suitsusauna nautides. 

Kümme päeva tagasi rõõmustas Sandra selle üle, et on seljatanud enda külmetushaiguse.
 «Poole sellest ajast olin paraku haige, sest kliima muutus USA kõrbepäikese ja Poola vihmase sügise vahel oli minu kehale natuke palju. Aga mul on hea meel, et suutsin ennast siiski motiveerida edasi tegema iga päev joogat (küll rahulikumalt) ja reikit. Lisaks jätkasin erialase tegevusega. Ka jätkus suhkru- ja nisujahu vaba toitumine! Kohvi joomine oli ka kontrolli all ja seriaale/filme ei vaadanud üldse! Ja saingi terveks,» kirjutas Sandra enda Instagrami postituses. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles