Kui palju teenivad maailma tippmodellid ehk kogu tõde Victoria´s Secreti inglitest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adriana Lima
Adriana Lima Foto: Aurore Marechal/PA Wire/PA Images

20. novembril toimus Shanghai Merzedes Arenal pesubränd Victoria´s Secreti moeshow. Tegemist on moemaailma ühe glamuursema üritusega, milles osalemisest iga tippmodell salaja unistab

Jan Planit, modelliagentuuri IMG kunagine juht, kes hetkel toimetab Planit Model Management modelliagentuuri eesotsas, on mõned aastad tagasi New York Post´ile antud intervjuus lausunud: «On väheseid asju, mida modellina võimalik saavutada. Victoria Secrets´i moeetendusel osalemine on parim, mis ühe modelliga juhtuda võib.»

Eelmisel aastal valiti 51 tippmodelli seast välja 14 «inglit», kes said võimaluse osaleda glamuursel etendusel Vicoria´s Secret Fashion Show ja olla aastaringselt kuulsa pesubrändi saadikuks, vahendab Business Insider. 

Kindlasti on igale modellile suur au saada külge endale Victora´s Secreti tiivad. Märkimisväärsed on ka tasud, mida «inglid» teenivad. Kui Forbes reastas üles 20 enimteenivamat modelli aastal 2016. oli nimekirjas 9 siresäärt, kes esindavad Victoria´s Secreti nime. Toome teieni 9 kõrgemapalgalisemat Victoria´s Secreti modelli: 

9: Taylor Hill - 4 miljonit dollarit.
Coloradost pärit 21-aastase kaunitari jälgijaid sotsiaalmeediakanalis Instagram on 9,2 miljonit. Esimest korda sai Taylor endale «inglitiivad» 2014. aastal ning pälvis samal aastal ka tiitli «Angel of the Year» (aasta ingel, ingl. k).

Taylor Hill 
Taylor Hill Foto: FRED DUFOUR/AFP

8: Jasmines Tookes - 4 miljonit dollarit.
26-aastane Californiast pärit kaunitar astus esmakordselt Victoria´s Secret Fashion etendusel üles aastal 2012.

Jasmine Tookes
Jasmine Tookes Foto: Aurore Marechal/PA Wire/PA Images

7: Lily Aldridge - 4 miljonit dollarit.
32-aastane Nashville´ist pärit iludus astus esmakordselt «inglina» üles aastal 2009 pälvides samal aastal ka aasta ingli tiitli. Lily tegemistel hoiab Instagrami vahendusel silma peal 5,1 miljonit jälgijat.

Lily Aldridge
Lily Aldridge Foto: FRED DUFOUR/AFP

6: Joan Smalls - 4,5 miljonit dollarit.
Puertoricolanna ja luksuskosmeetikabrändi Estée Lauderi reklaamnägu oli esimene latiino, kes allkirjastas lepingu rahvusvahelise ilubrändiga. Joan tegi debüüdi Victoria´s Secreti modellina aastal 2011.

Joan Smalls
Joan Smalls Foto: Doug Peters/Doug Peters/EMPICS Entertainment

5: Alessandra Ambrosio - 5 miljonit dollarit.
36-aastane Brasiilia modell on üks n-ö veteraninglitest, kes esmakordselt võttis osa Victoria´s Secreti moeetendusest aastal 2004.

Alessandra Ambrosio
Alessandra Ambrosio Foto: Aurore Marechal/PA Wire/PA Images

4: Liu Wen - 7 miljonit dollarit. 
Hiinas sündinud 29-aastane modell oli esimene Aasiast pärit kaunitar, kes astus esmakordselt glamuursel moeetendusel üles aastal 2009.

Liu Wen 
Liu Wen Foto: Aurore Marechal/PA Wire/PA Images

3: Gigi Hadid - 9 miljonit dollarit.
22-aastane kaunitar astus esmakordselt Victoria´s Secreti inglina üles aastal 2015. Sellele järgneval aastal valisid model.com lugejad Gigi aasta modelliks 2016. Ameerikast pärit modelli jälgijaid on Instagramis 36,7 miljonit.

Gigi Hadid 
Gigi Hadid Foto: LUCAS JACKSON/REUTERS

2: Kendall Jenner - 10 miljonit dollarit.
22-aastane supermodell on üks Forbesi andmetel üks kolmest enimteenivamast modellist maailmas. Esimest korda astus Kendall «inglina» üles kaks aastat tagasi.

Kendall Jenner
Kendall Jenner Foto: Evan Agostini/AP


1: Adriana Lima - 10,5 miljonit dollarit.
Brasiilia modell on kõige pikema ajalooga Victoria´s Secreti nägu, kes tegi inglidebüüdi aastal 1999.

Adriana Lima
Adriana Lima Foto: FRED DUFOUR/AFP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles