Nemad jäeti kuninganna peokülaliste nimekirjast välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle ja prints Harry.
Meghan Markle ja prints Harry. Foto: PA Pictures/ Scanpix

Esmaspäeva õhtul tähistas pere- ja sõpradering Windsori lossis kuninganna ja prints Philipi plaatinapulmi, kuid kaks olulist isikut oli külaliste nimekirjast välja jäetud, kirjutab Hello.

Külaliste seast puudusid prints Harry tüdruksõber Meghan Markle ja pintsess Eugenie poiss-sõber Jack Brooksbank.

Megan on küll Londonis ja hõivatud seriaali «Suits» võtetega, kuid 100 kutsutu nimekirjas teda polnud. Prints Harry läks üritusele koos oma venna, prints Williami ja tema abikaasa Kate´iga.

Miks siis nii? Ilmselt vana hea «pole sõrmust, pole ka kutset» reegel, sest ei Harry ega Eugene pole kumbki oma kallimatega kihlunud.

Printsess Eugenie ja Jack Brooksbank.
Printsess Eugenie ja Jack Brooksbank. Foto: Xposure / Scanpix

Üks erand on selles osas mitte väga ammu siiski aset leidnud. 2002. aastal kutsus kuninganna Prints Charlesi praeguse abikaasa Camilla oma juubeli järelpeole.

70. pulma-aastapäeva pidustustest osavõtjate hulgas olid Mike ja Zara Tindall, printsessid Beatrice ja Eugenie, printsess Anne ja Tim Lawrence ning Kenti hertsog ja hertsoginna.

Cambridge´i hertsoginna Kate, kes koos prints Williamiga ootab oma kolmandat last, nägi väga hea välja pitsilises mustas kleidis ja kuningannalt endalt laenatud neljarealises valgetest pärlitest kaelaehtes.

Kuninganna Elisabeth on nüüd kõige kauem võimul püsinud Briti monarh ning ühtlasi kõige kauem abielus olnud briti monarh.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles