Printsess Diana suurim armastus on kihlunud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsess Diana ja Hasnati Khan
Printsess Diana ja Hasnati Khan Foto: Youtube / Kuvatõmmis

Südamekirurg Hasnat Khan, keda peetakse 1997. aastal autoõnnetuses hukkunud printsess Diana suurimaks armastuseks, on Daily Maili andmeil kihlunud.

Hasnati ja Diana tutvus sai alguses 1995. aastal Londonis Royal Brompton Hospitali haiglas. Diana oli läinud külastama lähedast sõpra, kes oli südameoperatsioonist taastumas. Diana armus nägusasse kirurgi esimesest hetkest ning noorte vahel algas romaan, mis kestis 1997. aasta suveni.

Printsess Diana ja Hasnati Khan
Printsess Diana ja Hasnati Khan Foto: Youtube / Kuvatõmmis

Suhte tõsidusest võib aimu saada fakt, et 1996. aastal külastas printsess Hasnati kodumaad Pakistani, et kohtuda mehe vanematega. Lahkuminek oli Diana jaoks olnud väga valus, teavad printsessi lähedasemad sõbrad rääkida. «Hasnat, keda printsess Diana kutsus «härra suurepäraseks», oli Diana elu armastus, teadsid sõbrad rääkida.»


59-aastane mees on nüüd aga elus uue lehekülje avanud ja teatanud kihlumisest endast tunduvalt noorema Somi Sohailiga. «Ta on väga õnnelik. Nad kavatsevad abielluda ja kindlasti ka lapsi saada,» on Hasnati üks lähikondlastest öelnud.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles