Kaitses Briti naise au: kuulus saatejuht Piers Morgan kaotas hommikusaates enesekontrolli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pierce Morgan
Pierce Morgan Foto: STUART SEWELL/Scanpix

Kuulus saatejuht Piers Morgan kaotas ITV hommikusaates «Good Morning Britain»  enesevalitsuse, kui saatekülaline teatas, et briti naised on vähem atraktiivsed ja mitte nii intelligentsed kui Ida-Euroopa naised.

Morgan šokeeris televaatajaid, kui nimetas kohtinguekspert Richard La Ruinat otsesaates ebasobiva sõnaga, vahendab Independent.

Morgan sõnasõda ei karda

Kirjanik J.K Rowling ja britist saatejuht Piers Morgan alustasid aasta tagasi eriti vaenulikku Twitteri sõda.

Kõik sai alguses sellest kui Morgan saates «Real Time with Bill Maher» USA värske presidendi Donald Trumpi viimasel ajal tehtud teatud poliitilisi käike lahti seletada püüdis. Selle peale saatis koomik Jim Jeffries Morgani otse-eetris, kus see ja teine.

Rowling postitas seejärel Twitterisse sõnumi sisuga: «Jah, näha, kuidas Piers Morgan otse-eetris sinna samusesse saadetakse oli täpselt sama rahuldav kui ma eeldasin, et see on». Morgan tviitis selle peale vastu: «Täpselt sel põhjusel ei ole ma kunagi mitte ühtegi Harry Potteri raamatut lugenud».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles