Esimest korda pildil pärast skandaali: kleenukeseks jäänud Kristel Mardisoo peletab seksikalt vihma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristel Mardisoo modellina
Kristel Mardisoo modellina Foto: kuvatõmmis / Meisi Creations / Meisi Volt

Fotograaf Meisi Volt on kaamera ette saanud modellina Kristel Mardisoo, kes pärast oma salajase abielu meediasse jõudmist avalikel üritustel säranud ei ole. 

Värsketelt piltidelt on näha, et muidugi peenikene Kristel on kaunis kleenukeseks jäänud. Meisi kirjeldab oma blogipostituses Kristelit kui Maarjamaa ilusaimat naist, kellega kui modellina oli lausa lust koos töötada. 

Loodame, et tumedad pilved elus möödavad ka Kristeli peakohalt kiiresti. 

Fotosid Kristel Mardisoost näed SIIT!

Septembri lõpus tuli avalikuks skandaalne uudis, et Eesti esirokkari Tanel Padari kauaaegne elukaaslane Kristel Mardisoo on hoopiski abielus ärimees Andres Metsamaaga.

Kristel kinnitas lugu ka ajakirjale. "Jah, meil on olnud Taneliga kokkulahku- suhe ja, jah, ma olen abielus teise mehega," sõnas Padari endine elukaaslane Kristel Mardisoo, kes juba poolteist aastat ehk jaanuarist 2016 on olnud ametlikult abielus eduka ettevõtja Andreas Metsamaaga. Hetkel elab Kristel enda sõnul üksi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles