Pükstega või püksata? Vaata selle nädala kuumimaid Instagrami pilte! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Stella K. Wadowsky / Instagram

Iga nädal paiskavad tuntud eestlased Instagrammi tuhandeid pilte, millest Elu24 sõelus taas välja viis kõige kuumemat. 

1. Ajakirjanik ja blogi Stellarium autor Stella K. Wadowsky tõestas ilmekalt, et seksikas võib välja näha ka külmade ilmadega ja Eestimaa metsades. Stella poseeris kuldsetes Hunteri kummikutes ja üliseksikates liibuvates pükses, mis tekitasid küsimuse: kas naine pildil üldse pükse kannab? Tegemist on La Famiglia kollektsiooniga. 

Stella värvikat Instagrami saad jälgida siit.

2. Sel nädal on kuum teema olnud Tanel Padari uus pruut Lauren, kuid kuidas veedab aega tema kunagine kallim Evely Ventsli? Just Ventsli avaldas endast kuuma foto, kus ta istub šampanjat täis laotud vanni äärel. Kas Ventlsi kavatseb šampanjavanni võtta või kõik need ära juua, jääb selgusetuks, kuid selge on see, et pilt Ventslist on seksika vaibiga.

Ventsli seiklusi saad jälgida siit.

3. Muusik ja stilist Helina Risti saatis oma followeridele tervitusi Ibizalt, kus fotol on näha nii tema seksikaid sääri kui ka alati säravat naeratust. Kes ei säraks, kui november möödub hoopis palmide all?

Helena Risti ettevõtmisi saad jälgida siit.

 

Holaa Ibiza! Sutzti korraks palmide alla ujuma, kui ok on elada Euroopas! #ibiza #ilovepalmtrees

A post shared by Helina Risti (@helinaristi) on

4. Muusik Laura Põldvere naudib parasjagu Londonit ja Jazz Festivali. Kui tundub, et lisaks muusikaelamustele on leidnud Laura endale ka uue kaaslase, kellega koos poseerida. Muusik on oma pikad modellijalad sättinud üle monstrumi ja usaldab isegi pea boogie mani õlale. Julge naine mõjub alati seksikalt!

Laura Põldvere tegemisi saad jälgida siit.

5. Tundub, et pimeda novembri eest põgenemine on eestlastel veres. Muusik Grete Paia naudib parasjagu Uus-Meremaal. Jalas lõhkised teksad ja peas kaabu, sobib laulja ideaalselt viinamarja istandusse jalutama. Meil siin hakkas ka kohe soojem!

Grete Paia seiklusi saad jälgida siit.

 

 

A post shared by Grete Paia (@gretepaia) on

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles