«Kaardimaja» produtsentide teatel lükatakse sarja tegemist veel kaks nädalat edasi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader seriaalist «Kaardimaja». Pildil Kevin Spacey ja Robin Wright
Kaader seriaalist «Kaardimaja». Pildil Kevin Spacey ja Robin Wright Foto: HANDOUT/Reuters/Scanpix

Netflixi menuka poliitseriaali «House of Cards» (Kaardimaja) produtsendid teatasid, et kuna peategelast, poliitik Frank Underwoodi kehastanud Kevin Spacey sattus ahistamisskandaali ja politsei uurib selle näitleja vastu esitatud süüdistus seksuaalrünnakutes, siis lükatakse viimase, kuuenda hooaja tegemist veel edasi.

Produtsentide David Fincheri ja Eric Rothi ning stsenaristide Michael Dobbsi ja Andrew Davise sõnul otsivad nad võimalusi, kuidas Spacey tegelane kiiresti ja valutult sarjast välja kirjutada ning edaspidi pannakse rõhk Frank Underwoodi naisele Claire Underwoodile, keda kehastab Robin Wright.

Kevin Spacey
Kevin Spacey Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/Scanpix
Robin Wright
Robin Wright Foto: Dennis Van Tin/Starmax/PA Images/Scanpix

Produtsentide teatel oli neil pärast «Kaardimaja»  plaanis sel teemal lisasari teha, kuid ka sealt tahetakse Spacey välja kirjutada. See on lihtsam, kuna uue sarja võteteni ei ole veel jõutud.

Produtsendid saatsid näitlejatele ja võttemeeskonnale teate, et «Kaardimaja» kuuenda hooaja võtteid Marylandis lükatakse veel kaks nädalat edasi ning tööle asutakse taas pärats 8. detsembrit ehk uue nädala alguses 11. detsembril.

Näitlejatele ja tehnilisele meeskonnale jätkatakse tasumist ka selle aja eest, mil nad tööd ei tee.

«Viimased kaks kuud on meie kõigi jaoks väga rasked olnud, sest midagi sellist ei osanud me ette näha. Õppisime, et sari ja selle tegemine on rohkemat kui vaid üks peaosatäitja, oleme meeskond ja meil igaühel on tähtis osa, et kõik laabuks ja tehtud saaks. Oleme hoidnud kokku ja saanud koos raskustest üle,» teatasid produtsendid oma pöördumises.

Sarja tegijate teatel tuleb järgmine kiri 8. detsembril ja selles on kirjas, kus 11. detsembril võtteid alustatakse. Samuti jagatakse enne seda näitlejatele kätte uuendatud käsikiri. 

Kevin Spacey
Kevin Spacey Foto: JUSTIN TALLIS/AFP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles