Emma Watson lõpetas suhte tehnoloogiaärimehega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emma Watson at the Los Angeles premiere of 'Beauty And The Beast' held at the El Capitan Theatre in Hollywood, USA on March 2, 2017. (Photo by Lumeimages) *** Please Use Credit from Credit Field ***
Emma Watson at the Los Angeles premiere of 'Beauty And The Beast' held at the El Capitan Theatre in Hollywood, USA on March 2, 2017. (Photo by Lumeimages) *** Please Use Credit from Credit Field *** Foto: Lumeimages/Lumeimages/Sipa USA

Emma Watson lõpetanud oma kaheaastase suhte William «Mack» Knightiga, kirjutab Hello Magazine. 

Emma Watson 
Emma Watson Foto: NEIL HALL/Reuters

Harry Potteri 27-aastane täht kurameeris Ameerika tehnoloogiaettevõtjaga ligi kaks aastat. Esmakordselt jäi paar silma 2015. aasta oktoobris Broadway muusikali «Hamilton in New York´i» etendusel.
Näitlejanna on rääkinud väljaandele The Sun, et Mack´is meeldib talle eelkõige tema lihtsus. «Mack on lihtsalt normaalne, jalad maas tüüp, kellel pole midagi pistmist Hollywoodi säraga,» rääkis Emma.

Selle aasta veebruaris tutvus Emma ka mehe vanematega. «Jah, ma olen kohtunud Emmaga, aga tiheda töögraafiku tõttu ei ole võimalik näitlejannat tihti näha,» lausus Mack´i ema Catherine väljaandele Daily Mirror.

Noorte tihe töögraafik võiski suhtes saatuslikuks saada. 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles