Milliste põnevate hobidega tegelevad Eesti kuulsuste lapsed?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rõivas ja Luisa Värk tütrega
Taavi Rõivas ja Luisa Värk tütrega Foto: Instagram

On väga oluline, et meie võsukesed saaksid hea hariduse. Veelgi olulisem on anda lapsele võimalus tegeleda sellega, mis meeldib ning arendab tema kirge ja annet. Kas vanemate enda huvides või lapse tungival soovil, on allolevate kuulsuste lapsed tegelemas just nende põnevate hobidega. 

Nele-Liis Vaiksoo ja poeg Ron-Jonathan eesti keelde pandud 3D-animatsiooni «Looraks» esilinastusel
Nele-Liis Vaiksoo ja poeg Ron-Jonathan eesti keelde pandud 3D-animatsiooni «Looraks» esilinastusel Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Nele-Liis Vaiksoo – muusikalitähe kodus kasvab 12-aastane andekas laulupoiss, kes käib vaikselt ja tublilt ema jälgedes. Gustav Adolfi gümnaasiumi 7. klassis õppiv Ron-Jonathan laulab kooli vokaalansamblis ja rahvusooperi Estonia poistekooris ning on üles kasvanud muusika keskel. Oma noorele eale vaatamata on ka Ron-Jonathan teinud juba arvestatava muusikukarjääri. Sarnaselt emaga on ta olnud mitme Walt Disney ja Pixari toodetud animafilmi eestikeelne dublant. Tuntumad filmid, kus noormeehe häält kuulda saab, on «Kalatüdruk Dory», «Zootopia», «Looraks» ja «Boss Beebi».

Joosep Saar, Kristiin Maran
Joosep Saar, Kristiin Maran Foto: facebook / Kätlin Maran
Katriin Maran
Katriin Maran Foto: facebook

Urmas Sõõrumaa ja Kätlin Marani tütred Kristiin ja Katriin on tublid tantsutüdrukud, tegeledes distsipliini nõudva peotantsuga. Uhke ema Kätlin Maran ei hoia seda vaid enda teada ja jagab julgelt tütardest ja nende saavutustest pilte ka sotsiaalmeedias. 

Sebastian ja Hendrik Sal-Saller
Sebastian ja Hendrik Sal-Saller Foto: Instagram / Berit Sal-Saller

Hendrik Sal-Saller - hiljuti Vikerraadio saates «Käbi ei kuku» külas olnud laulja rääkis, kuidas ta enda kümneaastast poega Sebastiani küll millekski ei sunni, samas jagab mees isalikku nõuannet pojale, et kui midagi juba teha, siis korralikult. Sebastian on käimas isa jälgi mööda. Poiss saab solfedžotunde vanaisa Tõnu Sal-Salleri käest ning õpib ka klaverit ja kitarri. Sal-Saller rääkis saates, et tahtmine ja huvi muusikat õppimida peab olema lapsel endal, kedagi sunniviisiliselt muusika juurde viia on vale. «Ma ei oota temast pianisti või et temast peaks tulema muusik, aga muusikaga tegelemine on iseenesestmõistetav asi,» arvas Sal-Saller. Isa ja poeg on lava jõudnud juba ka koos jagada. 

Gerli Padar tütrega
Gerli Padar tütrega Foto: Instagram

Gerli Padari 12-aastane tütar Rebeca Amanda on rajamas endale paljutõotavat tantsijakarjääri. Kuu alguses Rumeenias Bukarestis toimunud võistlustantsu maailmameistrivõistluste ladina tantsude Junior II kategoorias saavutas Rebeca Amanda oma tantsupartneri Robert Veidega kuuenda koha. Gerli on kevadel Õhtulehele antud intervjuus lausunud, et kogu elu pöörleb hetkel tütre ümber: «Kogu elu, olgem ausad, käib praegu tütar Amanda ümber.» Gerli tantsutreenerist elukaaslane Martin Parmas on lisanud: «Amanda on vaatamata oma väga noorele eale koos tantsupartner Robert Veidega absoluutses tipus!»

Taavi Rõivas ja Luisa Värk tähistavad tütre Miina Rihanna esimest koolipäeva
Taavi Rõivas ja Luisa Värk tähistavad tütre Miina Rihanna esimest koolipäeva Foto: Instagram/ Taavi Rõivas

Luisa jaTaavi Rõivase 8-aastane tütreke Miina-Rihanna on tubli laululind. Juba kolmeaastaselt astus pisike piiga ETV muusikastuudiosse, kus on mitmel korral üles astunud ka solistina. 


 

GoAdventure meeleolukas üritus koos õhtusöögiga Tallinna Teletornis. Koit Toome saabus peole koos perega – Kaia Triisa ja Rebeccaga
GoAdventure meeleolukas üritus koos õhtusöögiga Tallinna Teletornis. Koit Toome saabus peole koos perega – Kaia Triisa ja Rebeccaga Foto: Jelena Rudi

Oma muusikaandeid on üles näidanud ka meikar Kaia Triisa ning laulja Koit Toome tütreke Rebecca, kes sarnaselt Miina-Rihannaga on laulmas ETV muusikastuudios.
Sellel suvel õnnestus pisikestel piigadel esimest korda üles astuda ka laulukaare all, kui toimus XII noorte laulu- ja tantsupidu «Mina jään».

Miina Rihanna ja Rebecca laulupeol
Miina Rihanna ja Rebecca laulupeol Foto: Kaia Triisa / Instagram

Lisaks sellele on Koidu ja Kaia tütar üles astunud ka modellina esitlemaks Tallinn Dollsi tüdrukute moekollektsiooni. 

Tallinn Dolls tegi kollektsiooni pisikestele preilidele. Pildil on Koit Toome ja Kaia Triisa tütar Rebecca.
Tallinn Dolls tegi kollektsiooni pisikestele preilidele. Pildil on Koit Toome ja Kaia Triisa tütar Rebecca. Foto: Kersti Niglas
Tallinn Dolls tegi kollektsiooni pisikestele preilidele. Pildil on Koit Toome ja Kaia Triisa tütar Rebecca.
Tallinn Dolls tegi kollektsiooni pisikestele preilidele. Pildil on Koit Toome ja Kaia Triisa tütar Rebecca. Foto: Kersti Niglas
Tallinn Dolls tegi kollektsiooni pisikestele preilidele. Pildil on Kaia Triisa ja Rebecca.
Tallinn Dolls tegi kollektsiooni pisikestele preilidele. Pildil on Kaia Triisa ja Rebecca. Foto: Kersti Niglas
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles