Taylor Swifti väljavalitu Joe Alwyn sai Prada uue kampaania näoks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joe Alwyn
Joe Alwyn Foto: DDP/Scanpix

Rekordeid purustava lauljatari Taylor Swifti 26-aastane näitlejast kallim Joe Alwyn on Prada järgmise kevad-suvise kampaania staar, kirjutab Hello.

Londonis resideeruv näitleja on alates 2016. aasta vaikselt alates peaosast režissöör Ang Lee filmis «Billy Lynn´s Long Halftime Walk» («Billy Lynni pikk matk poolele teele») järjekindlalt end Hollywoodi suure kino uksest sisse pressinud.

Kuigi tuleb tõele au anda, et tõeline valgusvihk langes talle kui staarile alles pärast selle aasta algust, mil tema ja Taylor kohtuma hakkasid.

Kallimad: Joe Alwyn ja Taylor Swift.
Kallimad: Joe Alwyn ja Taylor Swift. Foto: PA Pictures/ Scanpix

Nüüd on Prada Joe rabavat välimust märganud ja ta oma 2018 kevadkampaania «Ascension» näoks valinud.

Uue Prada kampaania fotod pildistas fotograaf Willy Vanderperre Prada Osservatorio katusel – see on Milano Vittorio Emanuele II ostukeskuses paiknev moodsale kunstile ning fotograafiale pühendatud galerii- ja näitusepind, mida moemaja omab.

Ühel fotodest kannab Joe triiksärki koos niinimetatud boiler suit´i, mehhaaniku kostüümiga, komplekti täiendab ülisuur «hulguse» kott.

Taylor näikse valivatki oma kallimaid peamiselt moekampaaniate kõrgliigast. Tema eks Calvin Harris näiteks on olnud Armani pesumodell.

Taylori teine endine kaaslane Tom Hiddleston on olnud Gucci staar, ehkki tema kuulsaim moeväljaaste toimus 2016. aasta suvel kandis maikat «Ma - punane süda - T.S.».

Näitlejana astub Joe peagi üles Yorgos Lanthimose filmis «The Favourite» («Lemmik») koos näitlejatega Emma Stone, Rachel Weisz ja Nicholas Hoult.

Joe Alwyn
Joe Alwyn Foto: Xposure / Scanpix

Tal on ka roll filmis «Boy Erased» («Kustutatud poiss») koos Nicole Kidmaniga ja filmis «Mary Queen of Scots» («Mary, šotlaste kuninganna»), kus löövad kaasa veel Margot Robbie ja Saoirse Ronan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles