Pärnu tutvustab Raekoja platsil oma kultuurisuve

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnaorkester.
Pärnu linnaorkester. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Mai lõpus Tallinnas algavate Vanalinna päevade raames saab pühapäeval, 29. mail elada Tallinna Raekoja platsil kaasa Pärnu suviseid kultuurisündmusi tutvustavale kontserdiprogrammile “Pärnu kutsub külla!”.

Pärnu linnavalitsuse teatel tutvustavad üritusel suvepealinna festivale supelsaksad härra August ja härra Unetus. Pärnu linnaorkester toob kuulajani Järvi suvefestivali ja ooperimuusikafestivali “PromFest” parimad palad. Samuti tutvustatakse üritusel muusikateatrifestivali “Suveaaria”.

Veel pakuvad pärnakad oma tutvustuspäeval suupillimuusikat, bluusi ja Raimond Valgre muusikat. Peale selle toimuvad Tallinna vanalinna eri paikades Pärnu kunstnike performance’id.

Harjumäel avatakse 29. mail Pärnu infotelk, kus jagatakse teavet suviste ürituste ja vaba aja veetmise võimaluste kohta Pärnu linnas ning maakonnas. Telgis saab lasta end fotografeerida ajaloolises kuurortmiljöös.

Lapsi lõbustab üritusel peatselt Pärnumaale koliv koeratüdruk Lotte.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles