Kas mäletad veel? Tõehetke-Lilit on tagasi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triinu Akimseu ja Lilit Mõttus
Triinu Akimseu ja Lilit Mõttus Foto: Erakogu

Kanal 2 omaaegsest telesaatest «Tõehetk» ja «Unistuste printsess» kurikuulsaks saanud kaunitar Lilit Mõttus (varem Kaaret) on avalikkuse eest varjus püsinud juba hea mõni aasta, kuid kadunud ei ole ta kuhugi.

Lilit sai tuule tiibadesse, kui Kanal 2 telesaates «Tõehetk» oma suhetepundart Hannes Võrno juhtimisel toonase elukaaslase Veigoga harutasid. Hilisem osalemine realitysarjas «Unistuste printsess» tõi vaid kuulsust ning põnevaid tööotsi juurde. Muuhulgas toimetas neiu toona paljaste uudiste reporterina ning bikiinides autopesijana.

Täna on kahe lapse ema Lilit Eesti väikelinnas ripsmetehn ning vabal ajal poseerib oma kauni sõbranna, Eesti Missis 2017 tiiti võitnud realitystaari Triinu Akimseuga. 

Mõni aasta tagasi haarasid näitsikud Lilit Kaaret, Triinu Hoolma ja Gätlin Roosimägi nuustikud ja tegid limusiinireklaamis seksikat tantsu
Mõni aasta tagasi haarasid näitsikud Lilit Kaaret, Triinu Hoolma ja Gätlin Roosimägi nuustikud ja tegid limusiinireklaamis seksikat tantsu Foto: Gläm Limusiin
Printsessi-Triinu ja Tõehetke-Liilit
Printsessi-Triinu ja Tõehetke-Liilit Foto: Youtube / Kuvatõmmis
Lilit Mõttus ja Triinu Akimseu täna
Lilit Mõttus ja Triinu Akimseu täna Foto: Erakogu
Lilit Mõttus
Lilit Mõttus Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles