Truudusetu multimiljonär: Jay-Z tunnistas üleaisalöömist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jay-Z
Jay-Z Foto: Angela Weiss

Jay-Z tunnistas väljaandele New York Times antud intervjuus abikaasa Beyoncé´i petmist ja ütles, et kõige raskem on vaadata teise inimese naos valu, mille oled ise talle põhjustanud.

Beyoncé´i viimane album «Lemonade» sisaldas vihjeid, et lauljatari mees on olnud truudusetu.

Jay-Z nentis, et nad on püüdnud ühiselt loomingu kallal töötades oma abieluprobleeme lahendada.

Muusikaprodutsent ja räppar ütles, et on varasemalt kogenud raskusi inimestega suhtlemisel.

Ka oma kolme lapse ema petmise paneb mees eelkõige sisemise ebakindluse arvele.

«Sa keerad kõik oma emotsioonid lukku, isegi naistega suheldes oled emotsionaalselt täiesti suletud ega saa enam ühendust…

Minu puhul läheb see päris käest ära. Sellelt pinnalt hakkavad kõik asjad juhtuma, ka truudusetus,» pihtis hip hopi korüfee.

Beyoncé
Beyoncé Foto: DDP/Scanpix

Kommenteerides naise albumil sisalduvaid vihjeid üleaisalöömistele, vastas muusik, et nad mõlemad Beyoncé´iga peavad teineteise kunstist lugu.

«Ma arvan, et ta on hämmastav. Enamus inimesi jalutaks minema ja sellepärast ongi lahutuste protsent 50 – suurem osa lihtsalt ei näe iial iseenese vigu.

Kõige raskem on vaadata teise naos valu, mille oled ise talle põhjustanud. Lõviosa ei suuda sellega toime tulla ja jalutab minema.»

Jay-Z ei kõnelenud oma abieluprobleemidest esmakordselt.

Jay-Z ehk Shawn Corey Carter
Jay-Z ehk Shawn Corey Carter Foto: Reuters / Scanpix

Oma viimase albumi «4:44» ilmumise puhuks tehtud minidokumentaalfilmis ütleb ta:

«See ongi mu päriselu. Ma lihtsalt tormasin sellesse ülepeakaela.

Ehitasime selle suure, ilusa suhtehäärberi üles mitte just sajaprotsendilisele tõele. Ehitis hakkab pragunema ja seda märkavad ka väljaspool olijad.»

Forbesi 2017. aasta edetabeli järgi on Jay-Z (vara suurus 810 miljonit dollarit) koos Sean Combs´i ehk Diddy´ga (vara suurus 820 miljonit dollarit) maailma enim teenivad räpparitest muusikaprodutsendid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles