Kristel Mardisoo räägib suu puhtaks: ma ei ole kupeldaja!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristel Mardisoo
Kristel Mardisoo Foto: Facebook

Tanel Padari endine kallim Kristel Mardisoo, kes kisti eelmisel kuul lahvatanud ärimehe I.Z. Zandi ja Laura Kõrgemäe kupeldamisskandaali ei tee saladust, et tunneb šarmantset ärimeest, aga lükkab eemale kõik väited kupeldamisest. 

Värskes ajakirjas Kroonika avaldab Kristel, et teema, mis on üles puhutud vaid oletuste ja väidete põhjal, on tema elu korralikult raputanud.

29-aastane Mardisoo on hirmunud: «Ma saan ähvarduskirju, kus mulle öeldakse, et mind tuleks ära vägistada ja mulle tuleks raudlatiga vastu vahtimist panna,» on Kristel kirjeldanud õõvastava kirja sisu. 

Oktoobri keskpaigas välja tulnud tulnud kupeldamisskandaali keskmes oli eksmiss Laura Kõrgemäe, kes väidetavalt tegelenud noorte tüdrukute vahendamisega meestele. Samal ajal selgus, et sarnase skeemiga oli seotud ka Kristel Mardisoo, kes tutvustas tuttavat neiut härra Zandile.



 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles