Hämmastav metamorfoos: Michael Jackson jaksas näosaates teha kõike, mida ta eelmisel hooajal üritas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Su nägu kõlab tuttavalt» finaalis astusid üllatusesinejatena lavale Raivo E. Tamm ja Kalle Sepp.

«Su nägu kõlab tuttavalt» finaalis astusid üllatusesinejatena lavale Raivo E. Tamm ja Kalle Sepp.

«See oli täiesti hämmastav metamorfoos. Kui vaadata Michael Jacksonit, siis on ta läinud ühe aastaga poole õhemaks. Ta jaksas ka kõike teha, mida ta eelmisel hooajal üritas teha. Ja teine džentelmen - teades, et sul täna absoluutselt häält ei ole, siis sa ikka esitasid vapustava laulupartii,» kiitis Olav Osolin. 

«Inimesed oskavad ikka kõige veidramaid duette kokku panna. No kust otsast sa tuled selle peale, et selline duett võiks olla? Ja Michael Jackson laulab lõpus eesti keeles,» muljetas Tanja Mihhailova-Saar.

«Ma ütles artistide kohta järgmist - Kallel on veel arenguruumi, aga Raivol enam ei ole,» teatas Mart Juur. «Numbri kohta ütleks nii palju, et see on väga võluv fantaasiapilt, kuidas Michael Jackson kohtub Muhu saarel Ivo Linnaga ja neid ümbritsevad veel isikud, kes on riides nagu Orissaare seenelised.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles