Miks ei saa prints William olla oma venna Harry isamees?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vennad 2012. aastal - printsid Harry ja William.
Vennad 2012. aastal - printsid Harry ja William. Foto: AFP / Scanpix

Ehkki prints Harry oma vanema venna ja suure sõbra Williami pulmas tema isamees oli, vend talle samaga vastata ei saa ja põhjus on äärmiselt proosaline, kirjutab Hello.

Briti ja Euroopa kuninglike traditsioonide eksperdi Marlene Koenigi sõnul pole kuninglikus pulmas sellist tegelast nagu isamees.

«Isameest kutsutakse ametlikult peigmeest toetavaks isikuks,» rääkis Koenig. «William ilmselt hakkab kandma pulmas seda tiitlit.»

See omakorda tähendab, et William oma 2011. aastal toimunud kuninglikus pulmas lihtsalt rikkus traditsioone.

Tema noorem vend Harry esines seal täiesti ametlikult kui isamees.

Nende isa Charles aga palus 1981. aastal tulevase printsess Dianaga abiellu heites oma vendi prints Andrew´d ja prints Edwardit olla «toetajad».

Üsna ebatõenäoline saab olema ka hertsoginna Kate´i osavõtt Meghani tüdrukutepeost.

Prints Harry, hertsoginna Kate ja prints William aastal 2012.
Prints Harry, hertsoginna Kate ja prints William aastal 2012. Foto: AFP / Scanpix

Kaks noort naist on omavahel seni ainult loetud korrad kohtunud ja kindlasti ei soovi hertsoginna oma kohaloluga pruudilt kui sündmuste keskselt isikult tähelepanu röövida.

Sama tagasihoidlikult käitus ta ka oma noorema õe Pippa pulmade ajal. Kate soovis jääda taustategelaseks.

Küll aga võib osutuda tõenäoliseks, et prints Harry väikesed vennalapsed prints George ja printsess Charlotte saavad ametlikud rollid – samuti kui oma tädi Pippa pulmas, kus nad juba olid peiupoiss ja pruutneitsi.

Briti prints Harry ja tema ameeriklasest kihlatu, näitleja Meghan Markle abielluvad järgmise aasta mais Windsori lossis George'i kabelis.
Briti prints Harry ja tema ameeriklasest kihlatu, näitleja Meghan Markle abielluvad järgmise aasta mais Windsori lossis George'i kabelis. Foto: Dominic Lipinski/AP/Scanpix

Prints William on oma venna kihluse üle avalikult rõõmustanud, kuid samas naljatanud, et ta loodab, et Harry ja Meghan Markle´i pulmadega lõpeb ka mitu aastat talutud periood, mil vallaline prints muudkui tema külmkapist toitu käis hiivamas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles