Piret Järvis sundis endist Ridge Forresteri osatäitjat andma elu kummalisimat autogrammi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronn Moss «Vaprate ja ilusate» 23 hooaja pidustustel CBS stuudiotes, Californias.
Ronn Moss «Vaprate ja ilusate» 23 hooaja pidustustel CBS stuudiotes, Californias. Foto: Tammie Arroyo/UK Press/Press Association Images

Telesarjast «Vaprad ja ilusad» tuntud endine Ridge Forresteri osatäitja Ronn Moss on Tallinnas, käis Terevisiooni stuudios külas ja pidi seal saatejuht Piret Järvise palvel signeerima maali, mis kujutas teda ennast.

«Milline on kõige kummalisem koht, kuhu te olete autogrammi andnud,» päris Järvis samal ajal, kui staar tema tehtud taiest autogrammiga austas.

«See ongi,» vastas Ronn sekunditki järele mõtlemata. «Olen küll andnud autogrammi teatavale arvule rindadele ja muudele kehaosadele. See käib töö juurde.»

Ehkki Ronn pole Ridge´ina sarjas kaasa löönud juba viis aastat, pole mehe elu austajatelt ja autogrammitahtjatelt saadava tähelepanu osas siiski kergemaks muutunud.

«Pigem võiks öelda, et see on läinud isegi veel intensiivsemaks, sest olen seotud ka paljude muude asjadega. Kuid ma ei võta seda eriti tõsiselt,» sõnas miljonite televaatajate iidol.

«Aga kumb ikkagi oli teie jaoks õige – Taylor või Brooke?» tahtis Järvis teada.

«Mõlemad,» vastas Moss.

Moss tunnistas, et «Vaprate ja ilusate» stsenaariumi keerdkäigud ja kohati väga absurdseks kiskuvad süžeeliinid ajasid teda sarja tehes peaaegu igal võttepäeval naerma.

Vaata intervjuud siit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles