Getter Jaanit tabasid pärast näosaadet rassismisüüdistused (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani ja Hanna Martinson
Getter Jaani ja Hanna Martinson Foto: Instagram

Pühapäeval menusaate «Su nägu kõlab tuttavalt» finaalsaates esinenud Getter Jaani on saanud negatiivsete kommentaaride osaliseks, kuna astus lavale mustaks võõbatud näoga. 

«Su nägu kõlab tuttavalt» kuuenda hooaja finaalsaates astus üllatusesinejana üles 24-aastane lauljanna Getter Jaani koos Hanna Martinsoniga, kehastudes USA hiphopipundiks Salt-N-Pepaks. Et ülesastumine loo «Push it» saatel tõetruum näiks, olid Hanna ja Getteri näod üle võõbatud tumeda värviga.

Getter jagas pilti enda lavameigist ka sotsiaalmeediakanalis Instagram, kuhu hakkas tulema negatiivseid kommentaare, milles lauljannat süüdistatati rassismis. Praegusel hetkel on Getter pildi küll eemaldanud, kuid staari aktiivsed jälgijad on jõudnud juba pilti ka enda kontodel jagada.

Kasutaja nimega Daily Melanin, kellel Instagramis jälgijaid 44 000, on samuti Getteri ja Hanna ühispilti jaganud. Kommentaarid pildi juures on üsna mahlakad.

«See tähendab, et kui ma sooviksin olla Britney Spears, viskaksin ma enda näo valge puudri sisse?» küsib üks kommenteerijatest. Mitmed on arvamusel, et selline näo värvimine on lihtsalt alatu ja solvav. «Kui oled artist ja soovid end mustanahaliseks kehastada, ei pea tingimata end mustaks värvima,» kirjutab Ms. Beari nimeline kasutaja. Mitmed avaldavad pettumust ja on solvunud. 

Pls explain

A post shared by DM FOR PROMO (@daily.melanin) on

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles