«Laulud tähtedega» galerii: Elis Aunaste ja Rolf Roosalu proov

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elis Aunaste ja Rolf Roosalu lauluproov, pildil lauluõpetaja Maiken
Elis Aunaste ja Rolf Roosalu lauluproov, pildil lauluõpetaja Maiken Foto: elu24.ee

Sel nädalal külastas Elu24.ee teletäht Elis Aunaste ja laulja Rolf Roosalu proovi.


Enne laulma asumist märkas Rolf, et on taas sõnad koju unustanud. Elis tahtis neid küll talle laenata, kuid märkas, et sel korral on tal endalgi vaid ühed sõnad kaasas.

«Ma olen jälle nii vähe maganud, jõudsin eile alles kella kahe ajal esinemast koju,» vabandas Rolf ja hakkas oma paarilise paberilt sõnu kordama.

Mõni hetk hiljem lülitati juba mikrofonid sisse ja alustati laulmist, Rolf ees ja Elis tema järel.

Rolfi sõnul on Elisi näol tegu juba üsna professionaalse lauljaga. «Ma pidin eile klaveri alla minestama, kui ta oma suu lahti tegi,» jutustas laulja. «Ja eelmises saates laulsin oma salmi mustalt, Elis laulis minust paremini!» lisas ta.

«Ah, ära ütle ühtegi head asja. Nüüd läheb niikuinii kohe kõik segamini,» jäi Elis kiidulaulu kuuldes tagasihoidlikuks ja ütles, et kuigi on eluaeg kooris laulnud, siis poplaulja häälele omase metalse kõla väljavõlumine nõuab palju tööd.

Kuidas Elis end ise lauljana hindab? «Ennast ei oska niimoodi kuulata. Pärast videote pealt oma laulmist vaadata on küll kole,» kostis ta. Ometigi on Elisi sõbrad tema suured fännid. «Neil on isegi teada, mitmenda saate minuti pealt meie lavale astume,» naeris neiu.

Nii Elis kui ka Rolf arvavad, et edasipääsemine on õnneloos. «Eks see võistlusmoment tekib alles kahel või kolmel viimasena alles jääval paaril,» arvas Rolf.

«Ega kunagi ei tea ette, kuidas minna võib. Eelmises saates Tõniste ja Toom arvasid, et kukuvad välja. Neil olid isegi varukostüümid kaasas, juhuks, kui peavad uuesti lavale astuma. Aga näe, hoopis meie jäime viimaste sekka,» nentis Elis.

Kas paaril on mõni oma duettidest nii lemmikuks saanud, et seda on ka hiljem proovis oma lõbuks korratud? «Ei, sellist asja küll ei ole. Ma arvan, et nii minul kui ka Rolfil jääb tegelikult repertuaari mõttes eneseteostusest vajaka,» arvas telestaar.

«Jah, eks peab valima kuldse kesktee. Laulud peavad meile sobima ning meeldima ka publikule ja žüriile,» nõustus Rolf.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles