Heti Tulve nimetab endist sõbrannat Mirjam Väljaotsa kodulõhkujaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mirjam Väljaots auhinnaga
Mirjam Väljaots auhinnaga Foto: Instagram

Seltskonnakaunitar Heti Tulve, kes aasta eest oma miljonärist mehe Indrek Rahumaa juurest välja kolis, kui väidetavalt sõbranna Mirjam Väljaots temalt mehe üle lõi, avaldab nüüd arvamust Mirjami kohta, kes samal ajal oma stiilse stuudiokorteri eest preemia välja teenis.

Modell ja samuti seltskonnakaunitar Mirjam Väljaots võitis koduajakirja Kodu&Aed korraldatud konkursi «Stiilne kodu» preemia. Auhinna ja 1500 eurot võitis kaunitar oma pisikese Mustamäel asuva stuudiokorteri eest. 

Ajakirja kodulehel seisab kirjeldus Mirjami korteri kohta: «Mängleva kergusega on siin harmoneeruma sätitud kallist glamuuri ja siirast isikupära. Stiilipuhas ja hästi tempereeritud elegants, omanäoliselt moodne ja terviklik kodu.» 

Uhke auhinnaga pildil poseeriv Mirjam Väljaots saab aga endiselt sõbrannalt Heti Tulvelt hävitava hinnangu kommentaariga: «#kodulõhkuja» viidates ilmselt aastatagustele sündmustele, mil Mirjam sõbranna Heti Tulve mehe üle lõi. Tänaseks on väidetavalt ka see liit lõhki läinud. 

LOE lisaks siit: Suhtepomm: Heti Tulve pururikas eksmees on hüljanud ka modell Mirjam Väljaotsa?

Mirjam Väljaots foto ja Heti Tulve kommentaar
Mirjam Väljaots foto ja Heti Tulve kommentaar Foto: Instagram
Mirjam Väljaots oma stuudiokorteris
Mirjam Väljaots oma stuudiokorteris Foto: Kodu ja Aed
Mirjam Väljaotsa stuudiokorter
Mirjam Väljaotsa stuudiokorter Foto: Kodu & Aed
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles