Galerii: Ingrid Peeki raamatu «Hallo kosmos! Elu mõte» esitlus tõi kohale elu mõtte otsijad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval, 6. novembril esitles Vikerraadio peatoimetaja Ingrid Peek inspiratsiooniraamatut «Hallo Kosmos! Elu mõte». 

Raamat «Hallo, Kosmos! Elu mõte» viib lugeja rändama eksistentsiaalsetele radadele. 

Seitsme aasta jooksul kogutud mõttekillukesed menusaates külas käinud inimeste ilmavaadete kirevast kaleidoskoobist pakuvad inspiratsiooni niisama kulgejatele ja mõttemõlgutajatele kui ka elukutselistele elu-uurijatele ja eksistentsi sügavustesse sukeldujatele.
Selle üle, mis mõte on elul ja mis elu elavad meie mõtted, mõtisklevad raamatus teadlased, muusikud, enesearengu edendajaid, arstid, vaimulikud ja religiooniuurijad, psühholoogid ja terapeudid, šamaanid ja nõiad, vabamüürlased ja vandenõuteooriate uurijad, preestrid, ufoloogid, folkloristid, metafüüsikud, looduskaitsjad ja mitmete teiste elualade esindajad.

«Hallo, Kosmos! Elu mõte» on teine osa Kosmosesaate inspiratsiooniraamatute triloogiast. Esimene osa «Hallo, Kosmos! Palju õnne» ilmus möödunud aastal ning sisaldas sadade saatekülaliste isiklikke õnne valemeid.

Viru Keskuse Rahva Raamat täitus Ingridi sõprade- lähedaste ja kosmosehuvilistega. Kohal olid tulnud raamatu Pilgrim kirjastaja Tiina Ristimets, endine esileedi Evelin Ilves, laste kokaraamatute autor Merle Liivak ja paljud teised. 
Värske raamatu esitlusel rääkis eksistentsiaalsetel teemadel filosoof ja ajalooteadlane Einar Laigna.

Vaata galeriid siin.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles