Naise väite kohaselt seksis ta 19. sajandil elanud mehe vaimuga (3)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noor naine
Noor naine Foto: Pexels / CC0 Licence

Inglanna teatel elas ta mõni aeg tagasi Walesis Aberystwythis asuvas vanas majas, kus ta enda sõnul koges suurepärast seksi 19. sajandi elanud ja surnud mehe vaimuga.

26-aastase Sian Jamesoni sõnul on selles majas kamin, mille kohal ripub seda meest kujutav maal, edastab mirror.co. uk.

Noor naine läks kallimast lahku ja kolis mõneks ajaks Londonist ära Walesi, et hingehaavu parandada.

«Londonis asuv meenutas mulle teda igal sammul, tahtsin sellest välja ja lahkusin. Vajasin uut ja värsket algust,» teatas inglanna.

Ta üüris Aberystwythis asuva vana maja, mille varasematest elanikest oli jäänud nii mõndagi maha, kaasa arvatud raamatud ja maalid.

Kummitused vanas majas
Kummitused vanas majas Foto: Pexels / CC0 Licence

«Mulle jäi kohe üks maal silma, see mis on elutoa kamina kohal ning millel on kujutatud 1820. aastate rõivastuses noort meest. Töötasin kodus, olen copywriter ja selle rahaga maksin ka maja üüri,» teatas naine.

Noor naine
Noor naine Foto: Pexels / CC0 Licence

Jamesoni sõnul vajas ta mõnda aega rahu ja vaikust, kuid siis hakkas mõtlema, kas ta ellu mõni uus mees tuleb.

«Järsku hakkasin nägema väga erootilisi unenägusid. Üles ärgates olin meeltesegaduses ja arvasin, et olen ikka suhtes, kuid sain kiiresti aru, et elan majas üksinda. Paar kuud pärast uude kohta kolimist ärkasin ühel hommikul üles ja leidsin enda kõrvalt voodist kena tumedate juustega noore mehe. Ta oli riides, kuid vanamoodsalt, selliseid riideid kanti 19. sajandil. Arvasin, et näen ikka und,» meenutas naine.

Naise sõnul keeras ta end ühele küljele ja puudutas seina, saades aru, et ta ei maga, vaid on ärkvel.

Jamesoni teatel tabas teda hirmuhoog, sest ta sai aru, et ta kõrval labav mees on ammu surnud ja ilmus nüüd kummitusena.

Vana maja
Vana maja Foto: Fine and Country/Mercury Press/Caters News Agency/Scanpix

«Tegemist oli maalil oleva mehega, kes oli sellelt nagu maha astunud. Ta pani oma käe mu puusale ja ma tundsid, et ta puudutus oli kerge ja jahe. Tundsin külgetõmmet ja me armatsesime, ta oli minuga õrn. Hiljem sain aru, et seksi ajal suhtlesime telepaatilisel teel,» meenutas inglanna.

Naise sõnul teatas mees talle, et ta nimi on Robert ja ta elas üle 100 aasta tagasi.

«See mees oli ebatavaline, tal nagu puudus keharaskus, kuid meie seks oli imeline. Hiljem arvasin, et seda ei saanud aset leida, kuid siiski on märke, mis näitavad, et me seksisime,» jätkas inglanna.

Jamesoni sõnul tuli see mees hiljem tagasi ja nad seksisid veel paaril korral, kuid mitte kunagi ei kuulunud ta mehe samme ega teisi helisid, mis oleks ta tulekust teada andnud. Ta lihtsalt järsku oli kohal.

Sian Jamesoni sõnul mõtles ta pidevalt sellele mehele ja ta üritas interneti kaudu tema kohta midagi teada saada, kuid selle maja, mida ta üüris ja varasemate elanike kohta ei olnud andmeid. Samuti ei leidnud ta infot kamina kohal oleva maali kohta.

Naine teatas temaga juhtunust sõpradele, kuid nemad arvasid, et ta on pärast lahkuminekut ja üksinda elamist natuke peast segamini.

Jameson leidis endale mõni aeg tagasi uue mehe ja rääkis ka temale juhtunust. See mees pidas kummitusega seksimist naljalooks.

Paranormaalsete nähtustega tegeleva psühhotearpeudi Tina Radziszewiczi sõnul on tal  tulnud kokku puutuda juhtumitega, milles vaimud on elavatega seksinud.

Kummitus
Kummitus Foto: /Caters News Agency/Scanpix

«Kummituseseks leiab tavaliselt aset siis, kui inimene kas hakkab magama jääma või üles ärkama. Kummituseseksi tuleb enim ette noorte naistega, kes on elanud läbi midagi dramaatilist. Tegemist on tõenäoliselt lähedusevajadusest tingitud enesesugessiooniga,» selgitas psühhoterapeut.

Parapsühholoogid on aga seisukohal, et osa vaime suudab materialiseeruda ning elavatega suhelda ja seksida.

«Olen kuulunud kümneid lugusid nii naistelt kui meestelt, kelle teatel on nad kummitusega armatsenud ja seksinud. Need vaimud on tulnud, et elus olevaid lohutada, kuid osa neist lihtsalt seksisid elavatega uudishimust,» sõnas üks parapsühholoog.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles