Caater on tagasi: sisemus on natuke vanemaks jäänud, aga väljast on täitsa kobe värk veel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caater: Andrus Lang ja Kalle Kukk
Caater: Andrus Lang ja Kalle Kukk Foto: ERR

Andrus Lang ja Kalle Kukk rääkisid saates «Hommik Anuga», et 90ndate tantsubänd Caater on tagasi uue kogumikalbumiga.

Saatejuht Anu Välba märkis, et duo välimus ei ole 21 aasta üldse muutunud.

«Sisemus on natuke vanemaks jäänud, aga väljast on täitsa kobe värk veel,» naeris Kalle Kukk.

«Päris lipsuülikonnaga sellist muusikat lavale tegema ei lähe. Ei ole usutav,»  kommenteeris Andrus Lang bändi silmatorkavaid kostüüme. Selline tehase- või tulnukavärk sobib rohkem.» 

Duo kinnitas siiski, et nende kuulsad gaasimaskid vajasid kohendamist: «Me olime nii targad poisid, et võtsime need klapid sealt seest välja ja õhk käis ikka läbi. Eks ta raske oli.» 

Caatri esimene lugu oli Club TV tunnusmuusika: «Kohalikud diskorid võtsid selle jube hästi vastu ja ütlesid, et miks te rohkem ei tee. Et see on täitsa nagu välismaa asi ja poisid, andke tuld.» 

Caater saavutas kiiresti edu ning 1999. aastal korjasid nad lauluga «O Si Nene» kõik Eesti muusikaauhinnad. 

Bändi eredaim mälestus 90ndate esinemistest oli kontsert Tõrvas. «Meid ei lastud tagaruumist välja. Hoiti ust lukus ja öeldi, et tehke veel. Lõpuks helistasime politseisse ja pääsesime välja.»

Suurim legend oli Caatri kohta see, et nad esinesid ühel ajal mitmes kohas. Mehed kinnitasid, et seda nad siiski ei teinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles