Top 5: tuntud laulikud, kes on rahvast ja kontserdikorraldajaid tillist tõmmanud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar, Jüri Pootsmann, Andrus Elbing alias Beebilõust
Tanel Padar, Jüri Pootsmann, Andrus Elbing alias Beebilõust Foto: Instagram, Facebook

Hetkel on käimas tuline sõdasõna räppar Beebilõusta ja Rakvere ööklubi Mjau omaniku vahel. Väidetavalt oli räppar klubis antud live´i ajal pärast teist lugu lavalt minema jalutanud ja publiku pika ninaga jätnud. Beebilõust, kodanikunimega Andrus Elbing on sotsiaalmeedias enda käitumist õigustanud, tuues välja hulganisti punkte, mis viitab korraldaja ebapädevusele. 36-aastane räppar pole aga ainus artist, kes on tekitanud kontserdiga segadust. Siin on top 5 staarid, kes on mingil põhjusel tekitanud fännides pahameelt. 

Tanel Padar
Tanel Padar Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Tanel Padar - tänavu aasta alguses korraldas Rakveres asuv Aqva Spa oma ajakirja esitlusõhtu, kus olevat pidanud esinema esikaant kaunistanud Tanel Padar, kuid rokkstaari asemel astus üles hoopis tema õde Gerli. «Kohale ta ei ilmunud ja põhjust ma ei tea,» ütles Aqva Spa juht Roman Kusma Virumaa Teatajale. Padar selgitas tol korral Elu24-le, et live jäi andmata, kuna konkreetset kokkulepet ei olnud sõlmitud. 

Ivo Linna
Ivo Linna Foto: ERR

Ivo Linna - Aastaid tagasi oli armastatud laulja kutsutud Vana-Narva päevade kontserdile ning väljakuulutatud kui ürituse peaesineja. Iff kohale aga ei ilmunud. Välja reklaamitud täht tuli asendada Türi Keskkooli ansambliga. Paar päeva enne kontserti kuulis ürituse korraldaja Vilma Talberg Ivo Linna abikaasalt, et Linna pole Narva kontserti kunagi tõsiselt võtnud ega mõelnudki sinna minna. Põhjarannik kirjutas, et Ivo Linna on narvalasi ka varem alt vedanud.

Jüri Pootsmann
Jüri Pootsmann Foto: Promo

Jüri Pootsmann - 2016. aasta suvel üritusel Peipsi Romantika esinema pidanud superstaar oli sunnitud tühistama 15 minutit enne kontserdi algust esinemise. Põhjuseks oli see, et ühel õhtul kahte kohta broneeritud laulja ei pääsenud samal ajal Kuressaares toimunud Anne Veski juubelikontserdilt minema. Pettunud rahvas süüdistas kontserdikorraldajat ja nõudis raha tagasi. Kontserdikorraldaja aga Pootsmanni mänedžmenti, kes omakorda ilmastikuolusid, mis takistasid helikopterilendu.

Ansambel Respekt
Ansambel Respekt Foto: Promopilt

Ansambel Respekti laulja Kerdo Mölder on avaldanud ootamatu juhtumi, kui bändi naispool Jane Kruusmaa ei saanud rahvamajas toimuvale kontserdile haiguse tõttu kohale tulla. Samal päeval võttis Mölder kõne näitleja Diana Klasile. «Ma helistasin ühele tuttavale laulvale naisnäitlejale ja palusin tal olukorrast välja päästa. Tema, hea inimene, võttis paruka ja asusime teele. Kui me rahvamajja jõudsime, siis teise loo jooksul kostus kogu saalist hõikeid, et see on Diana Klas,» naeris Mölder. Väikesest pettusest hoolimata jäi publik etteastega rahule.

Henrik Normann.
Henrik Normann. Foto: Eero Vabamägi / Postimees / Scanpix

Henrik Normann - Mõned aastad tagasi tekitas laulev koomik poleemikat, nagu oleks Luunja külarahva ees Henrik esinenud alkoholijoobes. Nördinud kontserdikülastaja kurtis, et humorist oli laval silmanähtavalt alkoholijoobes. Lembelaulik Erich Krieger, kes skandaalsel Luunja kontserdil samuti üles astus, kaitses aga oma lavakaaslast: «Minu meelest oli Normann täiesti kaine. Normann hakkas oma nalju viskama. Inimesed ei saanud sellest aru ja ilmselt mõtlesidki, et mees on napsutanud,» arvas Krieger.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles