Mis juhtus? «Terevisiooni» saatejuht lahkub eetrist (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heli Luik - kõigest kaks kuud "Terevisiooni" saatejuhina töötanud naine jätkab muusikatoimetajana.
Heli Luik - kõigest kaks kuud "Terevisiooni" saatejuhina töötanud naine jätkab muusikatoimetajana. Foto: ERR

Varasemalt viie saatejuhiga opereerinud ETV hommikuprogramm «Terevisiooni» jätkab uuest aastast nelja saatejuhiga. 

«Terevisiooni» viimased saatejuhid (vasakult): Reimo Sildvee, Katrin Viirpalu, Heli Luik, Piret Järvis-Milder, Martin Veisman
«Terevisiooni» viimased saatejuhid (vasakult): Reimo Sildvee, Katrin Viirpalu, Heli Luik, Piret Järvis-Milder, Martin Veisman Foto: ERR

Alles selle aasta septembris saatejuhi rolli omandanud Heli Luik loobus ametist, kuna kartis, et televaatajad ei võta teda omaks. ​

Aga saatega jääb ta siiski seotuks, jätkates seal muusikatoimetajana.

ERR andis täna teada, et hommikuprogrammi «Terevisioon»​ ootavad uuel aastal ees muudatused. Peale ühe saatejuhi lahkumise, muutub ka saate eetriaeg. Kui saade lõppes varem 8.55, siis edaspidi lõpetavad saate kell 9.00 algavad hommikused uudised.

Uudislikkus on uueneva «Terevisiooni» peamine märksõna ja ka saates kajastatavate vestlusteemade fookus muutub senisest päevakajalisemaks.

««Terevisioon»​ on väga paljude jaoks päeva alustajaks. Siit peaks inimene saama kindluse, et maailm on jätkuvalt alles. Et päike tõuseb ka täna ja midagi hullu pole selles, kui ta nutitelefonis polegi veel oma Facebooki kontot avanud,»​ ütles ERRi päevakajaliste saadete peatoimetaja Peep Kala.

«Me soovime, et inimesed saaksid «Terevisioonist» teada tänaste peamiste uudiste tausta ja tagamaad, ees ootavate sündmuste kommentaarid ja ka head nõu, mida algava päevaga peale hakata. Ebaoluline ei ole ka annus meelelahutust, et päevale mõnus foon anda. Usun ja loodan, et «Terevisiooni» tiim saab sellega kenasti hakkama, et hommikuti teleriekraanilt teid tervitavad inimesed on teile heaks ja sõbralikuks kaaslaseks,» lisab Kala.

Uuenenud «Terevisioon» on ETV ekraanil alates 8. jaanuarist argihommikuti kell 6.55. Saadet juhivad Katrin Viirpalu, Piret Järvis-Milder, Reimo Sildvee ja Martin Veisman.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles