Evelyn Sepp: näitsikute kupeldamise afääris on ajaleht teinud rõveda valiku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelyn Sepp
Evelyn Sepp Foto: Erlend Štaub

Tänane Eesti Ekspress on avaldatud intervjuu kupeldamisskandaali sattunud I.J.Zandiga. Poliitik Evelyn Sepp annab ajalehe teole hävitava hinnangu. 

Evelyn Sepp kirjutab oma sotsiaalmeedia postituses: «Näitsikute kupeldamise afääris on teinud Eesti Ekspress väga rõveda valiku avalikustades ühe kannatanu identiteedi. Kui ühe kontserni sees ei austata allikakaitset, ehk oma kolleegi, ja tema professionaalset lubadust oma allika ees, ja tehakse seda ainuüksi mis põhjusel, siis on raske rääkida eetilisest ajakirjandusest üleüldse.» 

Poliitik jätkab: «Kas preili ilmateadustaja konkureerivast meediamajast on ohver, valetaja või väljapressija, jäägu juba kohtu hinnata, aga seni oli ja on ta kannataja, ja kõnealuse Iraagi vanamehe kaitsetaktika on tõesti tülgastav nagu ka Eesti Ekspressi samm selles loos sellisel kujul poole valimine. Pähh!» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles