Sandra Vabarna: aitäh Jalmarile, kes pidi üle kolme kuu ühe hulluga koos elama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandra Vabarna
Sandra Vabarna Foto: Instagram

Muusik Sandra Vabarna, kes alustas esimesel septebril 100 päeva väljakutset, olla tervislikum, aktiivsem ja tegusam ja tegelede kõige sellega, mis meeldib, lõpetas hiljuti enda väljakutse. 

«Minu eesmärgiks on keskenduda endale ja enda tervisele. Seega võtan vastu mitu väljakutset, mida igapäevaselt teen ja jälgin,» kirjutas Sandra Instagramis septemrbi alguses. Siin on nimekiri tegevustest, mille aktiivne naine enda tegevuskavasse võttis. 

* jooga;

* reiki;

* 10000 sammu;

* trenn (5xnädalas);

* suhkru, nisujahu ja töödeldud toitude vaba toitumine;

* max üks kohvi päevas;

* vähemalt 30 min erialast tegevust (pilli harjutamine);

* max üks film või seriaali osa päevas;

* min 30 min enne magama minekut ei vaata ekraane.

«Kindlasti olen ka meelemürkide vaba ja toitumisel jälgin, et oleks rohkelt värsket, taimset ja päris toitu ja kogused mõõdukad.»

Kuigi Sandral õnnestus vahepeal ka külmetusepisik külge pookida, on väljakutse võimsalt lõpule viidud.

«Aitäh kõigile, kes kambas olid ja kes toetasid - eriti just Jalmarile, kes pidi üle kolme kuu ühe hulluga koos elama,» tänab Sandra sotsiaalmeediakanalis Instagram

«Üldiselt oli kõik väga positiivne, isegi kui osades asjades pidin lõpu poole järeleandmisi tegema.

«Olen õnnelik ja rahul! Eriti vaimustuses olen sellest, et sain oma lugemisharjumuse tagasi! Lisaks nägin, milleks ma tegelikult võimeline olen, kui pühendun ja planeerin! Ja, et 100% iga päev tegin joogat ja reikit. Teiste asjadega tegelesin u 80-90% päevadest, mis on minu jaoks (arvestades elutempot) väga super. Nägin ka ära, mis on minu jaoks raskused, millele rohkem tähelepanu pöörata.» 

Palju õnne Sandrale ja uusi väljakutseid! 

Tagasi üles