Naine visati lennukist rinnaga toitmise pärast välja

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Mei Rui, kes on vähiuurija ja ka Grammy auhinna võitnud kontsertpianist, väidab, et ta visati välja Spirit Airlinesi lennult, kuna andis kahekuusele pojale rinda.

Lend pidi väljuma Houstonist ja sõitma New Yorki. Ruiga olid kaasas tema vanaldased isa ja ema. Lennu väljumine aga hilines ja Rui poeg hakkas nutma. Naine andis pojale rinda, et püüda teda magama saada. Lennusaatja aga ütles, et õhkutõusu ajal peab beebi olema oma toolis, kuid ema palus natuke veel imetamiseks aega.

«Beebi ärkas üles ning ma teadsin, et ta teeks palju lärmi,» vahendab MSN naise sõnu. «Ma andsin lennusaatjale lubaduse, et ta on oma toolis hetkeks, kui lennuki uksed suletakse.»

Kui Rui lõpetas imetamise, hakkaski beebi nutma. Seejärel paluti neil pardalt lahkuda, kuigi ta oli juba beebi nõuetekohaselt kinnitanud. «Meid koheldi kui kriminaale! Nuttev beebi aga pole ju kurjategija,» on ema hämmastunud.

Väljas ootas neid politsei ja kui pere päris aru, miks neil lahkuda paluti, toodi põhjenduseks korraldustele mitte allumine. Rui isa, kellel on südamega probleeme, kukkus pärast vahejuhtumit kokku ning ta viidi haiglasse.

Lennufirma on aga oma käitumist õigustanud, selgitades, et pardalt eemaldatud reisijad ei allunud korduvalt korraldustele ning olid turvarisk. Nad on piletid perele hüvitanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles