Prooviabielu Kalvi-Kalle: suhte ajal ei ole ma maganud teiste naistega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalvi-Kalle Kruusamäe Rapla kohtumajas.
Kalvi-Kalle Kruusamäe Rapla kohtumajas. Foto: Gert Tali / Postimees

Tõsieluseriaalidest «Abielus esimesest silmapilgust» ja «Prooviabielu» tuntud, neljandat kuud lapseootel olev Helen Kõpp ütleb, et ta on Kalvi-Kallele andnud rohkem võimalusi end isana tõestada kui too neid väärt oli ja otsus tuua nende ühine laps ilmale üksikemana ei sündinud kiirustades. Kalvi-Kalle versioon on aga teine. 

Heleni ja Kalvi Kalle suhe on olnud täis tõuse ja mõõnasid, lahku ja kokku kolimisi.

Mees lubas rasedusest kuuldes muutuda, lubas leida tööd ja eluaseme, aga reaalsus oli teistsugune.

«Ta ise arvab, et on vastutusvõimeline, kuid kahjuks kogu ülejäänud maailm, kes teda tunneb, arvab vastupidist.»

Heleni sõnul ööbis Kalvi võõraste naiste juures või isegi bensiinijaamades. Vaatamata väidetavale kehvale rahalisele olukorrale jõudis ta väga palju pidutseda.

Võõrad naised saatsid Helenile ka Kalvi poolt neile läkitatud kirju ja sõnumeid neist nähtub, et mees kasutab oma tuntust osavalt ära lõbusa elu elamiseks.

Kuid ühel hetkel sai Tartu Ülikoolis biomeditsiini õppival Helenil mitte tööl käiva mehe lõputust ringitõmbamisest, vastutusest loobumisest ja ebameeldivast käitumisest temaga lihtsalt kõrini.

Helen: esialgu ma uut meest ei otsi

«Mitte ainult mina üksi, vaid kõik mu lähedased andsid Kalvile veel kord teada, milline on tema kui isa kohus. Aga ta naeris vaid mulle näkku, öeldes, et tal pole raha mulle isegi süüa osta. Austan teda kui oma lapse isa, aga koos olla ma temaga enam ei soovi.»

Helen ütleb, et esialgu ta uue suhte võimalikkusele ei mõtle, vaid korraldab elu nii, et tal endal ja alles kõhus kasvaval lapsel oleks võimalikult turvaline ja hea olla.

«Kui mu ellu on keegi tulema mõeldud, küllap aktsepteerib ta mind siis koos lapsega,» lisab ta.

Naine kinnitab, et praegu on tal kõik eluks vajalik olemas ning ta on emaks saamiseks valmis.

Helen on suhte vältel ja eriti rasedusest teada saades kirjutanud Kalvile pikki kirju. Mees on talle väitnud, et on neis sisalduvat mõistnud, kuid selles Helen kahtleb.

«Tegelikult tahangi Kalvile öelda vaid seda, et kui tal tekib endiselt küsimusi, miks ma sellise otsuse langetasin, võtku taas need kirjad ette ja lugegu neid uuesti, aga seekord mõttega.

Seal on kõik olemas. Need on väga isiklikud kirjad ja ma olen seal talle kõik ära öelnud, mis mul öelda on.»

Kalvi: küsige Helenilt parem, mis ta tegi sel ajal, kui kinni istusin

Kalvi Kalle on Elu24 rääkides rahulik ja ütleb Heleni otsust kommenteerides: «Sellega on nii, et lapsed kasvavad, saavad vanemaks ja hakkavad ise aru saama, kes vanematest manipuleerib ja kes mitte.»

Kalvi ütleb väsinult, et Helen on meediale nende elust rääkides palju vassinud ja esitanud fakte selliselt, nagu talle kasulikum näib.

Kõik see tema pidude ja naiste jutt Heleni suust on olnud mehe väitel pea peale pööratud.

«Võin lausa väita, et mind lavastati süüdi. Mul olid suvel mäluprobleemid ja ta kasutas seda ära. »

Kui Kalvi meenutab, mida kõike Helen ta kohta suvel Snapchatis rääkis, ägestub ta korraks.

«Küsige talt parem, mis ta tegi läinud aasta novembris, kui ma kinni istusin. Või mis värk tal seal TV3 videoklippide filmimise ajal oli,» ütleb ta teravalt.

Ise Kalvi džentelmenina sellest kõneleda ei taha.

«Vat rääkigu ära rahvale see ja siis vaatame, kes siin on selline provintsi-printsess, et teised on vaid s..ameri tema ümber!»

Kalvi väitel pole tõsi ka see, nagu ta üldse tööl ei oleks käinud. «Neid (töökohti) on olnud erinevaid, vahepeal töötasin ühes Inglismaa firmas.»

Pidutsemist ta ei eita, aga ei pea seda ka probleemiks, kuid voodi jagamist teiste naistega eitab kategooriliselt.

«Mitte kordagi pole ma maganud teiste naistega suhte ajal.»

Kui talt küsida, kas tal tal kahju ka on, et asjad nii on läinud, vastab mees ohates küsimusega - «Aga mis sa ise arvad?»

Pakkumise peale, et küllap siis on, vastab ta jaatavalt, kuid nendib taas, et eks aeg annab selleski asjas arutlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles