Video: millist elu elab Brunei kuum prints, kellel on Instagramis ligi 800 000 jälgijat?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brunei prints Abdul Mateen
Brunei prints Abdul Mateen Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Kagu-Aasias Kalimantani saarel asuva Brunei kohta ei teata just palju, kuid üks asi on tänu sotsiaalmeediale teada, et selle riigi prints Abdul Mateen ei ole häbelik, sest ta reklaamib oma jõukat elu, jagades sotsiaalmeedias infot oma tegevuste kohta, illustreerides neid fotodega.

10. augustil 1991 sündinud prints Abdul Mateen on Brunei sultani Haji Hassanal Bolkiah ja ta endise teise naise Puan Hjh Maryami kümnes laps, edastab businessinsider.com.

Brunei sultan Haji Hassanal Bolkiah ja ta teine naine Puan Hjh Maryami
Brunei sultan Haji Hassanal Bolkiah ja ta teine naine Puan Hjh Maryami Foto: str/REUTERS/Scanpix

Printsil on veel neli venda ja seitse õde.

26-aastane Brunei prints on Instagramis populaarne, tema tegevuse ja jõuka elu jälgijaid on ligi 800 000.

Brunei prints Abdul Mateen
Brunei prints Abdul Mateen Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Brunei sultani vara suurus olevat umbes 20 miljardit dollarit ja seega ei ole ta perel, kaasa arvatud nimetatud printsil millestki puudu.

Instagrami fotod lubavad oletada, et seksikas prints Abdul Mateen mängib polot, lendab eralennukitega, veedab palju aega randades ning tegeleb metsloomadega

Brunei prints Abdul Mateen
Brunei prints Abdul Mateen Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Kui prints oli 24-aastane, andis ta väljaandele GQ Thailand intervjuu, mill kohaselt ei uhkusta ta kunagi oma pere varaga, vaid eelistab lihtsat elu, talle on tähtis ta pere ja sõbrad ning heategevusprojektid.

Ühendkuningriigis Šotimaa St. Andrewsi ülikoolis politoloogiat ja ühiskonnateadusi õppinud prints räägib laitmatut inglise keelt. 2011. aastal lõpetas ta Briti maineka Sandhursti sõjaväeakadeemia. Ta peab seal õppimist ja selle lõpetamist oma elu üheks suuremaks saavutuseks. Pärast seda õppis ta veel Londoni ülikoolis Aasia ja Aafrika instituudis, kus ta põhiaineteks olid kultuur ja kunst.

Kui aga vaadata prints Abdul Mateeni sotsiaalmeediat, siis sellest paljastuv pilt räägib hoopis teist keelt. Kindlasti ei ela see noor vallaline Brunei naiste ihaobjekt tagasihoidlikku elu.

Brunei prints Abdul Mateen
Brunei prints Abdul Mateen Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Fotodel on näha, et prints kannab kalleid rõivaid, jalatseid ja kelli. Lisaks sõidab ta ringi autodega, mida suur osa jõukatest endale lubada ei saa.

Printsile meeldib poseerida koos mitmesuguste metsloomadega, kaasa arvatud tiigrikutsikatega, üritades jätta endast loomasõbra muljet. Mees on end sotsiaalmeedias nimetanud «tiigrite isaks».

 

Toilet break

A post shared by Mateen (@tmski) on

Osadelt fotodelt on näha, et talle meeldivad ka ponid ja karvased kassid.

Brunei printsile meeldib reisimine, fotode kohaselt veedab ta palju aega reisdes, olles nii Vahemerel kui Kariibi merel.

Brunei prints Abdul Mateen
Brunei prints Abdul Mateen Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Printsi lemmikjalgpallimeeskond on Manchester United, lemmikjalgpallur David Beckham ning ta harrastab ka ise jalgpalli, mängides Brunei meeskonnas AM Gunners.

Brunei printsil on oma isklik võitluskunstide treener ja ta treenib nädalas mitu korda. Ta mängib samuti polot, osaledes sel aastal Kagu-Aasia mängudel Malaisias Brunei polomeeskonna koosseisus.

Printsi harrastuste hulka kuuluvad veel mäesuusatamine, sõudmine, sukeldumine ja benji hüpped.

GQ Thailand teatel oskab prints Abdul Mateen lennukit ja helikopterit juhtida ning mõnikord on ta lendude ajal ise neid lennumasinaid juhtimas.

Mis puudutab printsi muusikamaitset, siis see on seinast seina. Ta mängib nii trumme kui kitarri.

«Mul on suur pere ja mul on selle üle hea meel. Oleme üksteisele toeks, minu kõige paremad sõbrad on minu vanem vend ja kaks nooremat õde. Mul on ka teisi sõpru, kuid lõppkokkuvõttes on veri ikka paksem kui vesi,» teatas prints intervjuus.

Instagrami kohaselt on tal ka oma isa, Brunei sultaniga väga hea suhe. Ta on maailma mitmes paigas esindanud oma isa asemel Bruneid.

Brunei printsi sõnul on tal sotsiaalmeedia üle hea meel, sest  seal saab näidata, millised on hobid, kired ja elu üldse.

«Olen alates oma lapsepõlvest olnud avaliku elu tegelane, sest sündsin valitseja perre. Olen meedia pideva tähelepanuga harjunud ja see ei sega mind, sest ma ei lased seda endale liiga lähedale. Mulle jääb alati minu oma  privaatsus,» selgitas prints.

 

Gahwa on the go ☕️

A post shared by Mateen (@tmski) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles