George Clooney kutsus 14 parimat sõpra külla ja kinkis kõigile miljon dollarit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George ja Amal Clooney Cannes´is punasel vaibal
George ja Amal Clooney Cannes´is punasel vaibal Foto: SCANPIX

Näitleja George Clooney rabas mõned aastad tagasi oma lähedasemaid sõpru uskumatu heldusega.

Ameerika meelelahutus- ja ööeluärimees Rande Gerber, kes on supermodell Cindy Crawfordi abikaasa, meenutas juhtumit, mis leidis aset 2013. aasta 27. septembril, kirjutab Daily Mail.

«Meil on grupp kutte, keda kutsume «poisteks». George helistas mulle ja poistele ning käskis meil 27. september kalendrisse ära märkida - kõik pidid tema poole õhtusöögile minema,» meenutas Gerber.

«George ütles: «Vaadake, ma tahan, et te teaksite, kui palju te mulle tähendate. Kui Los Angelesse tulin, magasin teie diivanitel. Mul on tohutult vedanud, et te mu ellu kuulute ja tean, et ilma teieta poleks ma nii kaugele jõudnud. Minu jaoks on väga tähtis tagasi anda.»,» kirjeldas Gerber.

Clooney ütles seepeale, et nad avaksid kohvrid, mille ta neile varem andnud oli. 

«Igaüks meist - kõik 14 - said miljon dollarit. Iga viimane kui üks! Me olime šokis. Me ei saanud aru, mis toimub,» meenutas Gerber.

Clooney olevat seepeale seletanud, et kõigil inimestel on elus keerulisi aegu ja mõned tema sõpradest elavad neid praegugi üle: «Nüüd ei pea te muretsema laste koolitamise või majalaenu maksmise pärast.»

«Üks sõpradest töötas tol ajal Texase lennujaamas ja käis jalgrattaga tööl, et perele leiba teenida. Need mehed hoolitsesid vanasti George'i eest ja nüüd tasus ta neile selle eest. Lisaks oli George maksnud kõik maksud, nii et kõik said miljon dollarit puhtalt kätte!» rääkis Gerber.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles