Palju õnne! Anna-Greta ja Margus Tsahkna on kolmanda lapse ootel!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaalkaitseminister Margus Tsahkna ja Anna-Greta Tsahkna, kelle kleidi on teinud Hanna Korsar ja ehted Kärt Maran.
Sotsiaalkaitseminister Margus Tsahkna ja Anna-Greta Tsahkna, kelle kleidi on teinud Hanna Korsar ja ehted Kärt Maran. Foto: Erlend Štaub

«Arutasime suvel ehitajatega teise korruse võimalikku ümberehitust ja ühel hetkel ma ütlesin mingi sellise lause, et oleks siis beebi tulemas – ma saaks aru, et seda on mõtet teha,» muheleb Anna-Greta Tsahkna. Ümberehitus jäi tegemata, kuid nüüd on Anna-Greta ja Margus Tsahkna oma kolmanda lapse ootel, vahendab Kroonika.

Tundub, et endine IRLi liige Margus Tsahkna sõnas kolmanda lapse soovi juba kaks aastat tagasi ära, kui võttis sõna isadepäeva konverentsil «Mees, milleks sind vaja on».
Tsahkna mainis oma kõnes, et nii Eesti mees kui Eesti naine tahavad rohkem kui kahte last.
«Kolm last saavad need pered, kes võivad endale lubada unistuste elluviimist,» rääkis Margus Tsahkna. «Need ei ole asotsiaalsed perekonnad, vaid vastupidi. Need on tihti edukad pered,» lausus Tsahkna.

Anna-Greta ja Margus Tsahkna peres kasvab kaks last. 2005. aastal sündinud tütar Margaret ja 2007. aastal sündinud poeg Artur.
37-aastane Anna-Greta on Tartu Ülikooli majanduskraadiga ärinaine, kes toimetab startup ettevõttes Timbeter, kus vastutab ettevõtte müügi, turunduse, kommunikatsiooni ja investorite leidmise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles