Tanel Padar kinnitab: minu uus suhe ei ole mingi promotrikk (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar ja Lauren Villmann
Tanel Padar ja Lauren Villmann Foto: Facebook

Eile saates «Ringvaade» külas käinud muusik Tanel Padar oli küll kutsutud kohale loomingulistel põhjustel, aga saatejuht Marko Reikop ei saanud üle ega ümber Taneli eraelust, millele kogu Eesti nii palavalt kaasa on elanud.

Sügisel lahvatas meediasse uudispomm, et Kristel Mardisoo, keda teame aastaid Tanel Padari truu kaaslasena, on elanud paralleelelu ning abielus teise noormehega. 
Pärast seda, kui uudis ka Taneli kõrvu jõudis, katkestas muusik igasuguse suhte Mardisooga.
Kaua aega ei läinud mööda, kui rokkar ilmus avalikkuse ette uue kaunitariga. Nimelt jäi 37-aastane muusik pealtnägijatele silma eelmisel kuul Saku Suurhallis toimunud Anett Kontaveiti ja Kaia Kanepi suurel tenniseturniiril koos blondi siresäärega. Taneli värske silmarõõm on 21-aastane juuratudeng ja modell Lauren Villmann. 
 

Matš pääses ka seltskonnaveergudele: Tanel Padar ja tema uus kallim Lauren Villmann.
Matš pääses ka seltskonnaveergudele: Tanel Padar ja tema uus kallim Lauren Villmann. Foto: Madis Sinivee
Tanel Padar kaaslasega
Tanel Padar kaaslasega Foto: Madis Sinivee
Tanel Padar kaaslasega
Tanel Padar kaaslasega Foto: Madis Sinivee

Reikop püüdis «Ringvaates» avada Taneli eraelu detailid, uurides kui tõsine on Eesti esirokkari uus suhe. Selle peale vastas muusik naljatlevalt: «Nende asjadega on küll nüüd nii, et ei maksa siin midagi ära sõnada. Aga siinkohal ma küll midagi tagasi ei lükka, vastab tõele ja see ei olnud mingisugune promotrikk.»

Our souls are mirrors . . .

A post shared by Tanel Padar (@tanelpadar) on

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles