Jason Priestley virutas Harvey Weinsteinile vastu vahtimist (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jason Priestley
Jason Priestley Foto: Birdie Thompson/ADM/Capital Pictures/Scanpix

Telesarja «Beverly Hills, 90210» staar Jason Priestley meenutas, kuidas ta 1995. aastal produtsent Harvey Weinsteinile vastu vahtimist andis.

Weinsteini on seksuaalses ahistamises ja vägivallas süüdistanud üle 80 naise. Priestley meenutas Twitteris, kuidas ta Hollywoodi vihatuima mehega paarkümmend aastat tagasi raksu läks.

Priestley sõnul juhtus intsident 1995. aastal Kuldgloobuste gala raames toimunud filmistuudio Miramax peol ühes ööklubis.

«Harvey ütles, et ma pean lahkuma. Ma olingi lahkumas, kui ta mult äkitselt käe alt kinni haaras. Küsisin: «Mida sa teed? Sa käskisid mul ära minna ja ma lähen.»,» kirjeldas Priestley.

««Ma ei öelnud, et sa pead ära minema,» vastas Harvey. Ütlesin talle: «Sa just hetk tagasi siinsamas käskisid mul ära minna!» Ütlesin seda uuesti. Asi läks pingeliseks. Ta hoidis must veel kõvemini kinni ja ütles: «Läheme õige välja ja räägime sellest seal.» Rohkem polnud mul vaja kuulda. «Ma ei tule sinuga kuhugi!» vastasin talle, lükkasin ta eemale ja lõin talle parema käega otse näkku. Ühtäkki ilmusid turvamehed, kes lahutasid meid ja mind saadeti peolt välja,» kirjeldas Priestley.

Mitmed näitlejad on Weinsteini süüdistanud enda karjääri rikkumises, kuna nad tõrjusid mehe lähenemiskatseid.

Režissöör Peter Jackson avalikustas sel nädalal, et ta ei kaalunud «Sõrmuste isanda» rollidesse Mira Sorvinot ja Ashley Juddi, kuna Weinstein oli talle väitnud, et nende näitlejannadega on keeruline töötada. 

«See juhtus 1998. aastal. Tol hetkel ei olnud mul põhjust tema sõnades kahelda. Tagasi vaadates mõistan, et tõenäoliselt oli tegemist Miramaxi laimukampaaniaga. Kahtlustan nüüd, et meile anti nende andekate naiste kohta valeinformatsiooni, mille otsese tulemusena eemaldati nende nimed meie castingunimekirjast,» rääkis Jackson.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles