Getter Jaani Düsseldorfist: me anname endast kõik!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani Eurovisiooni teise poolfinaali esimeses lavaproovis
Getter Jaani Eurovisiooni teise poolfinaali esimeses lavaproovis Foto: SCANPIX

Eestit Eurovisioonil esindav Getter Jaani ütles, et tänaõhtuseks poolfinaaliks on proove tehtud piisavalt.

«Sisetunne on väga hea ja me anname õhtul endast parima, et kodumaal oleks ikka uhke tunne,» ütles Getter Jaani «Vikerhommikus».

«Minu meelest on proove tehtud piisavalt, ei ole väga palju ega väga vähe. Meil on proovisaal, kus oleme harjutanud tantsu ja laulu. Proovides olen olnud siiamaani üllatavalt rahulik. Tavaliselt mul jalg väriseb või on sabin kõhus. Seekord ei olnud midagi, hea tunne oli.» lisab Getter.

Getter ütles, et esmamulje lavast oli hea. «Kaja on saalis meeletu. Õnneks on meil kõrvamonitorid. Esimeses proovis ei osanud ma õigesse kaamerasse vaadata. Teine proov oli juba parem, siis ma teadsin, kuhu pean vaatama.»

«Hingan korra sügavalt sisse ja mõtlen headele asjadele ning lähen lavale. Iga kord on need head asjad erinevad, näiteks naeratav päike või panen silmad kinni ja näen oma perekonda, » rääkis Getter sellest, kuidas ta enne lavale minekut keskendub.

Getteri perekond sõitis Eurovisiooni vaatama Düsseldorfi. «Mul on väga hea meel selle üle, siis on veel enesekindlam laval olla, kui ma tean, et mu perekond vaatab mind siit saalist. Kõige rohkem aitab see, kui ma saan ema kallistada, see annab mulle palju energiat.»

Samuti kiidab Getter Eurovisiooni korraldust. «Siin on kõik hästi ära organiseeritud. Nad on väga sõbralikud.»

«Ma arvan, et mul liblikad lendavad kõhus, panen pöidlad pihku ja silmad kinni,» rääkis Getter sellest, kui läheb ümbrikute avamiseks.

«Marilin Kongo, kes on käinud Eurovisioonil Moskvas Urban Symphony taustalauljana soovitas mul olla enesekindel, anda endast parim ja et ma oleksin laval mina ise ega hakkaks üle mängima.»

Getter ei kahetse Eurovisioonile minekut. «Sellist kogemust ja sellisel laval esineda ei saa iga päev.»

56. Eurovisiooni lauluvõistluse esimene poolfinaal leidis aset 10. mail ning teine poolfinaal on 12. mail. Getter esineb teise poolfinaali teises pooles. Finaalvõistlus toimub laupäeval, 14. mail.

Getter Jaani «Rockefeller Street» esindab Eestit 56. Eurovisiooni lauluvõistlusel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles