Suur seksi- ja armastuse horoskoop 2018

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paar magamistoas seksimas
Paar magamistoas seksimas Foto: Vida Press

Mida toob aasta 2018? Elu24 suur seksi ja armastuse horoskoop annab sulle ülevaate sellest, mis sind võib uuel aastal ees oodata.

Jäär 

Jäär.
Jäär. Foto: Pärnu Postimees

Aasta algus ei ole Jäära jaoks hea. Kui sa pole suhtes, siis sa pead ootama veebruarini, et proovida endale kaaslane leida. Aga kui sa juba oled suhtes ning sa tahad ennast partnerile rohkem pühendada (nt abielluda), siis pead samuti ootama veebruari.

Värsketel paaridel on väga tähtis see, et nad veedaksid puhkused perekonnast eemal. Nad peavad leidma aega teineteisele ja tundma üksteisest rõõmu. Probleemide tekkimisel on väga tähtis, et ei püütaks minevikust välja tuua mõnda vana probleemi ega kulutataks vaidlemisele nii palju energiat. Kui seda aga teha ei suudeta, siis on väga suur tõenäosus, et paar läheb lahku. Kõige raskem periood on jaanuarist veebruari lõpuni. Kui see periood elatakse üle, on hiljem juba kergem.

Suur seksi ja armastuse horoskoop 2018
Suur seksi ja armastuse horoskoop 2018 Foto: Vida Press

Vallalised saavad kõige suuremat vabadust nautida veebruari lõpust kuni aprillini. See on see aeg, mil nad on tõeliselt vabad eksperimenteerima ja seiklema. Kuid alates augustist peaksid nad pidureid tõmbama ning armuelu tahaplaanile jätma, sest aasta lõpus on vaja tööle ja koolile keskenduda.

Sõnn

Sõnn.
Sõnn. Foto: Pärnu Postimees

2018 on aasta, mil Sõnn peab keskenduma enda partnerile ja tema vajadustele. Väga oluline on jätta enda nõudmised tahaplaanile ja proovida enda partnerit rohkem tundma õppida. Järgmine aasta on hea nendele armulindudele, kes on küll koos, aga mitte veel abiellunud. Ja kui sa pole veel abiellunud, siis sa pead veel edasi lükkama, kuna 2018 pole Sõnni jaoks hea abiellumise aasta.

Abieluinimestele pole aasta esimene kolmandik voodielu silmas pidades väga hea. Sõnn tunneb end väga raskelt ning väsinult ja seks on viimane asi, millele tahetakse mõelda. Raskus kaob aga suve alguseks, mil koos soojade silmade ja puhkuste perioodiga tuntakse libiido tõusu.

Suur seksi ja armastuse horoskoop 2018
Suur seksi ja armastuse horoskoop 2018 Foto: Vida Press

Vallalised aga võivad end tunda üksikuna ja mitte väga õnnelikuna. Tuleks rohkem leida aega endale ja enda vajadusi rahuldada. Mõnda inimest võivad aidata üksikud seksiseiklused, teised tunnevad end mugavamalt mõnda head raamatut lugedes või televiisorit vaadates.

Kaksikud

Kaksikud.
Kaksikud. Foto: Pärnu Postimees

Abielus olevatel inimestel on väga tähtis, et suve paiku enda partneriga tülli ei lähe. Sel ajal on Jupiter eriti aktiivne ja agressiivne, ning võib Kaksikud liiga isepäiseks muuta. Aasta jooksul võib juhtuda nii mõndagi, mis sinu suhet testivad, aga sa pead suutma seda olukorda kontrollida, sest ainult siis tuled sa pingelisest olukorrast välja.

Vallalised peaksid kuni suveni ootama, et uute suhetega alustada. Kaksikud ei tohi armastust tagant sundida ning kõik peab tulema naturaalselt. Armastus on võimas relv ning kui silmad ja kõrvad lahti hoida, siis saab seda väga hästi enda kasuks ära kasutada.

Need vallalised, kes ei ole veel suhtes, kuid kes on kellelegi nii-öelda silma peale pannud, peaksid ise esimese sammu tegema ja enda armastatule oma südame avama.

Vähk

Vähk.
Vähk. Foto: Pärnu Postimees

Abielus Vähid peavad suurt rõhku panema sellele, et neil jääks enda partneri jaoks aega ning iga hinna eest tuleb tülisid vältida. Vähki võivad 2018 aastal ärritada paljud varem ignoreeritud probleemid ja kui hakatakse neid välja tooma, siis võib see suhtele hukatuslikult mõjuda. Aga seks on selle eest hea. Kirg, mis 2018. aastal Vähki saadab, võib olla liimiks ja lahenduseks iga probleemi puhul. Küll aga tuleks meeles pidada, et liiga palju head asja pole ja hea.

Vallalised võiksid 2018. aastal enda mugavustsoonist välja astuda ja vaadata, mis ümberringi toimub. Kunagi ei tea, kus armastus end peidab, isegi kui see on vaid 15 minutiks. Vallaline Vähk peaks võtma rohkem riske ja olema enesekindel. Isegi kõige raskemal ajal tuleks säilitada eneseusk ja mõelda positiivselt.

Lõvi

Lõvi.
Lõvi. Foto: Pärnu Postimees

Lõvi tunneb, et 2018 aastal iseloomulikult raevukalt. Aasta jooksul tunned mitmeid kordi, kuidas sa tahaksid enda partneri või abikaasa peale karjuda, sest ta ei tee asju nii nagu sa tahad. Selleks pead sa iga kord ärritudes end rahustama ja mõtlema, et su partner ei ole mõtetelugeja. Sa pead end verbaalselt väljendama, et enda soovid talle teatavaks teha.

Suur seksi ja armastuse horoskoop 2018
Suur seksi ja armastuse horoskoop 2018 Foto: Vida Press

Mai keskpaigast suureneb sinus tunne enda arvamust veel kindlameelsemalt väljendada. Sa leiad, et kõik, mida sa ütled või teed on õige, mõtlemata selle peale, kuidas see teisi võib mõjutada. Samamoodi on lood ka magamistoas. Sa mõtled vaid endale ning jätad partneri soovid tahaplaanile. Seda nii abielupaaride kui vallaliste puhul. Iga kord kui tunned, et situatsioon on intiimseks minemas, pead sa mõtlema sellele, et sa enda partnerile liiga ei teeks. Seks ei pea ju olema alati ühekordne ning ebameeldiv, vaid pikemaajalisem ja nauditav. Nii et ole enda tegudega ettevaatlik.

Neitsi

Neitsi.
Neitsi. Foto: Pärnu Postimees

Neitsid võivad 2018 aastal olla väga emotsionaalsed. Ja need tekkinud emotsioonid võivad tekitada probleeme. Kui sa oled abielus, siis emotsioonid võivad sulle isegi hästi mõjuda. Su partner tunneb sinuga suuremat lähedust ja tahab sind aidata. Aga suvisel perioodil ei ole seks väga sage nähtus sinu majapidamises. Sa oled suvel aktiivne ja sul pole aega sellele mõelda. Külmemad ja märjemad aastaajad on need, kus sa tunned enda partneriga suuremat lähedust ja tahad talle endast kõik anda.

Vallalisena peaksid aasta läbi silmad lahti hoidma, sest armastus on pime ja võib sind tabada siis, kui sa seda kõige vähem ootad. Sinu ellu tulevad inimesed minevikust ning äratavad tunded, mida sa arvasid olevat kadunud. Aga sa peaksid ettevaatlik olema, sest need inimesed ei pruugi tahata seda sama, mida sina ja sa võid haiget saada.

Kaalud

Kaalud.
Kaalud. Foto: Pärnu Postimees

Vallalised ei peaks aasta esimeses pooles püüdma armastust tagant sundida. See võib viia ainult südamevaluni, mida terve ülejäänud aasta ravitakse. Selle asemel peaks tugevdama olemasolevaid suhteid sõprade ja pereliikmetega. Kui aga on soov vaadata, mis armastuseturul toimub, peaksid kaalud proovima üheöösuhteid, sest need aitavad kaasa kogemuste hankimisele ning muudavad su julgemaks.

Suur seksi ja armastuse horoskoop 2018
Suur seksi ja armastuse horoskoop 2018 Foto: Vida Press

Sama ei kehti aga suhtes olevate inimeste kohta. Kui sa plaanid enda partneriga kihluda, siis periood august oktoobrini oleks selleks kõige parem. Siis on Veenus just seal, mis neid riske pigem soosib. Kui sa lased asjadel kulgeda enda loomulikku rada pidi, siis on sinu armuelu väga hea. Ära hakka uusi asju proovima, sest vanad klassikud toimivad ka väga hästi.

Skorpion

Skorpion.
Skorpion. Foto: Pärnu Postimees

2018 on abielupaaride aasta. See on aeg, mil kõik põhjused, miks nad kunagi abiellusid, nüüd esile tulevad. Armastus on tugev nii magamistoas kui sealt väljas. Tuntakse vajadust teineteise järele. Õrnus ja kirg käivad käsikäes. Kõige raskem periood on oktoober kuni detsember, mil väljas hakkab taas külmaks ning pimedaks minema. Sama võib juhtuda ka suhtes, kui teineteisele ei pöörata piisavalt tähelepanu.

Vallalised peaksid 2018 mõtlema, mida nad enda tulevaselt partnerilt saada soovivad, ja seda inimest otsima sealt, kus teda leida võiks. Valest kohast otsides võid ju endale kaaslase leida, aga see suhe ei ole püsiv, sest aasta lõpp võib olla karm ja raske ning rutakalt leitud suhted on kergem purunema. Maist augustini võib sind tabada emotsionaalne periood ja siis oleks targem inimestest eemale hoida. 

Ambur

Ambur.
Ambur. Foto: Pärnu Postimees

2018 on hea aasta abiellumiseks. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis sa võiksid teha esimese sammu ja vihjata, et sul on huvi temaga tõsisema pühenduse osas. Kui aga suhe on alles noor, siis tuleks uurida, mis on sinu partneri pikemaajalised plaanid. Sa peaksid järgneva aasta jooksul kindlaks tegema, kas sinu partner on abielust huvitatud. Kui ei, siis ei ole mõtet tema peale aega raisata, sest sa kulutad sellega enda kvaliteetset aega. 

Aga enne kui sa kedagi endale abikaasaks palud, oleks mõistlik mõne vanema ja kogenenuma käest küsida, mida nemad sellest arvavad. Aju on nii mõneski olukorras tähtsam kui süda.

Suur seksi ja armastuse horoskoop 2018
Suur seksi ja armastuse horoskoop 2018 Foto: Vida Press

Juba abielus olles võiksid kaaluda enda abikaasaga mõne pikema reisi ette võtmist. 2018 on hea aega reisimiseks, maailma ja teineteise avastamiseks. Harmoonia on sel aastal kindlasti üks tähtsamaid märksõnu ning selle saavutamiseks tuleks pingutada. Ära sunni end teisele peale, samas ära lase endale ka pähe istuda. Te olete abielus võrdsed ja peate mõlemad sellest mõnu tundma.

Kaljukits

Kaljukits.
Kaljukits. Foto: Pärnu Postimees

Veebruar ja märts võivad Kaljukitse jaoks olla suhte tasandil väga rasked. See on periood, kus sa ei tunne ennast enam kindlalt, sinu vana aasta lõpus antud lubadused ja plaanid hakkavad vaikselt hääbuma ning sa ei tunne, et aasta oleks sinu jaoks edukas. Aprillis hakkavad asjad kergemaks minema ning alates juuli keskpaigast tunned, et sinu elus on stabiilne vool, mis aitab sind kenasti sügisesse.

Suve lõpp ja sügis on abiellunute jaoks romantilised ja täis kirge. Sa pead elu pakutud võimalustest vaid kinni haarama ja sa saad aru, et elu ei olegi nii raske kui sa arvasid. Hoia enda partner õnnelikuna ja sa oled ka ise õnnelik. 

Vallalisena peaksid sa keskenduma rohkem koolile või tööle, sest 2018 ei ole sinu armuelus väga hea. Sa küll tunned vajadust läheduse ja intiimsuse järele, kuid lihtsam on sel perioodil koos sõpradega olla ning koos perega aega veeta.

Veevalaja

Veevalaja.
Veevalaja. Foto: Pärnu Postimees

2018 on hea aasta, mil sa võiksid ise juhtohjad haarata ning näidata teistele enda liidriomadusi. Sa oled rohkem väärt kui sa arvad ning sa pead seda teistele näitama. Sinu ülemus või sinu silmarõõm on sinu selge ning südamliku eneseväljenduse üle kindlasti uhked.

Vallaline peaks 2018 kindlasti suhtesse saama, sest sinu enesekindlus ja julgus on ahvatlevad.

Abielupaarid võiksid kodustes tingimustes rohkem aega veeta. Alati võiks proovida teineteisele süüa teha, lauamänge mängida või lihtsalt koos lobiseda. Miski pole tähtsamad kui teie kaks alates märtsist kuni augustini. See on aeg, mil te saate teineteisele näidata, kui olulised te teineteise jaoks olete.

Kalad

Kalad.
Kalad. Foto: Pärnu Postimees

2018 on vallalise Kalade jaoks armastuse osas raske. Vallalised peaksid uurima enda sõpradelt ja tuttavatelt, kas nad tunnevad kedagi, kas samamoodi armastust otsivad. Kalad ei oska teha õigeid otsuseid ja see võib siia masenduseni. Ja masendus viib enesekindluse langemiseni. Kuna sul on elus rasked ajad, kuna sinu isiklikud probleemid mõjutavad ka sinu tööd, siis sa saad näha, mida sinu lähedased sinust tegelikult arvavad. See annab sulle võimaluse ära tunda, kes on sinu tõelised sõbrad.

Suur seksi ja armastuse horoskoop 2018l
Suur seksi ja armastuse horoskoop 2018l Foto: Vida Press

Paljude abielupaaride jaoks võib 2018 tähendada suhte lõpp. Kalad otsivad uusi lahendusi ning tahavad maailma näha, seda avastada, aga see ei pruugi tingimata meeldida nende partnerile, kes tahab vastupidist sellele, mida nemad otsivad.

Kui aga ei soovita teisest lahku minna, siis peaks püüdma omavahel palju suhelda ja rääkida, et suhe käärima ei läheks ning kõik probleemid saaksid eos lahendatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles