Brittide Franz Ferdinand annab 4. juulil taas Tallinnas kontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Franz Ferdinand
Franz Ferdinand Foto: Reuters / Scanpix

Üle kümne aasta tuleb Tallinna lauluväljakule taas esinema maailmakuulus indie-rock bänd Franz Ferdinand, nagu ka eelmisel korral - Õllesummeri peaesinejana.

Ansamblil ilmub 9. veebruaril uus album, seega saavad fännid kuulda nii päris värskeid laule kui kindlasti ka paremikku juba ammu tuntud hittidest.

Mitmeid auhindu nagu Brit Awards, NME Awards ja Mercury Prize pälvinud ning kordi Grammy auhindadele nomineeritud Franz Ferdinand astub Õllesummeri pealaval taas üles 4. juulil.

Tuntud melomaan Olav Osolin on Franz Ferdinandi esinemisest vaimustuses ning kommenteerib Õllesummeri kodulehel bändi järgmiselt:

«Ma olen nende 2004. aasta debüütalbumit palju kordi kuulanud ja üksvahe tundus mulle, et kui ma oleksin üksjagu noorem ja plaaniks rockbändi teha, siis oleks see just selline nagu Franz Ferdinand – ägedate kitarririffidega intelligentne indierock, milles on nii pungilikku energiat kui ka popilikku meloodiat.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles