Piletimäng: naudi Endlas kontserti “Meie küla laulud”!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Kukerpillid.
Ansambel Kukerpillid. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu Postimees ja vabaajaportaal 24tundi.ee jagavad igal nädalal Pärnu meelelahutusasutuste vabapääsmeid.

Tuleval neljapäeval, 19. mail kuuleb Endla teatris festivali “Maailmaküla” raames kontserti “Meie küla laulud”, millel põimuvad tervikuks eri generatsioonide ja kultuuritaustaga inimesed ja instrumendid, rütmid ning helikeel sulanduvad ühtseks ja orgaaniliseks ansambliks, millist tegijatele teadaolevalt pole Eestis varem tehtud.

Lavale astuvad ansambel Kukerpillid, Mari Pokinen, Hendrik Sal-Saller, Tõnu Timm, Ricardo Padilla, Peeter Salmela, Toomas Rull ja Miro Mantere.

Loosime sellele põnevale kontserdile välja ühele inimesele 2 pääset!

Võitmiseks vastake õigesti küsimusele: Kas festivali “Maailmaküla” raames toimub tänavu Pärnus üks või kolm kontserti?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 18. mai keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil “Piletimäng”, Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise nädala küsimuse “Kes on need neli, kes moodustavad Metsatölli?” õige vastus on Marko Atso, Raivo Piirsalu, Markus Teeäär ja Lauri Õunapuu. Lugesime õigeks ka kõik muud meeste (hüüd)nimevariandid.

Reede õhtul lähevad kaaslasega Pärnu kuursaali Metsatölli kontserdile Emma Reinhold ja Laura Holter. Võitjatega võtame ühendust.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles