Justin Timberlake avaldas oma eduka abielu saladuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Timberlake ja Jessica Biel
Justin Timberlake ja Jessica Biel Foto: AKM Images / GSI Media / Vida Press

Kuulsad paarid lahutavad kaks korda suurema tõenäosusega kui tavalised paarid, mistõttu on eriti kaalukad nende staaride nõuanded, kelle liit on õnnelikult kestnud aastaid.

Laulja Justin Timberlake ja näitleja Jessica Biel on abielus olnud viis aastat ning nende arvates on tähtis teineteise jaoks aega leida ja sarnaseid väärtusi omada.

«Alati tuleb teineteise jaoks aega võtta. See on alati mu reegel - isegi abielus olles tuleb kohtingutel käia,» rääkis Timberlake. «Asjad muutuvad siis, kui tulevad lapsed. Siis tuleb lihtsalt kohting kalendrisse kirja panna. Kui ütled, et lähed kell pool seitse õhtul välja, siis lähedki kell pool seitse välja.»

«Meil on sarnased väärtused; me usume truudusesse, aususesse. Meile meeldib lõbutseda. Meile meeldivad väga paljud samad asjad,» rääkis Biel ajakirjale Marie Claire. «Lisaks - professionaalselt oleme väga karjäärile orienteeritud, mistõttu peame olema natuke isekad.»

Jessica Biel, Justin Timberlake
Jessica Biel, Justin Timberlake Foto: Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles