Hanna Martinson kooris end paljaks

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanna Martinson
Hanna Martinson Foto: TV3

Reklaamikirjanik ja stilist, kes on eestlastele tuttav saatest «Su nägu kõlab tuttavalt», on otsustanud end uues «Anne ja Stiil» ajakirjas paljaks koorida.

Jaanuarikuises naisteajakirjas alasti poseeriv Martinson on öelnud, et aina vähem huvitab teda kompliment «ilus tüdruk». «Aga kompliment isiksuse kohta tähendab, et keegi on sind tõeliselt lugenud,» tõdeb näosaatest tuttavaks saanud blond kaunitar.

Sellest tingituna otsustas ta riided seljast heita ja näidata end tõelise naisena.

Vaata kõmulist pilti siit

Kuigi enne näosaadet ei teadnud keegi, kes on see Colgate'i naeratusega tüdruk, siis varsti nad õppisid, et Martinson on pärit Saaremaalt, lõpetanud Tallinna ülikoolis reklaami ja imagoloogia eriala ning pärast keskkooli õppinud natukene ka näitlemist. 

«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Hanna Martinson
«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Hanna Martinson Foto: TV3 / Mardo Männimägi

Martinson on osalenud ka reklaamides ning kohaliku bändi Dead Furies muusikavideos. Nii et näitlemisega on naine kokku puutunud küll ja küll. Nüüd on näosaates näidanud vaatajatele ka oma suurepärast ja tugevat lauluhäält.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles