Koit Toome paljastab muusiku elukutse reaalsuse: olen astunud 40-kraadise palavikuga lavale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värvikas aasiapärane Tallinna restoran Tai Boh pidas sünnipäeva.
Koit Toome ja Kaia Triisa
Värvikas aasiapärane Tallinna restoran Tai Boh pidas sünnipäeva. Koit Toome ja Kaia Triisa Foto: Margus Johanson

Laulja Koit Toome, kes oli sunnitud kurgupõletiku pärast ära jätma muusikali «Hüljatud» etenduse, räägib värskes ajakirjas Kroonika, kuidas tervis on ka enne trikke teinud, aga muusik ei saa endale lubada seda privileegi, et tööle ei tule. 

Teisipäeva õhtuks teatris Vanemuine muusikalile «Hüljatud» pileti ostnuid tabas teatrisse jõudes ebameeldiv üllatus. Nimelt jäi etendus peaosatäitja Koit Toome haigestumise tõttu ära, vahendas Tartu Postimees.
«Koidul oli nii hullusti hääl ära, et ta poleks suutnud seda rolli ära teha,» märkis Vanemuise juht Toomas Peterson teisipäeva õhtul.
Laluja muusikakarjääris on aga selline olukord esmakordne. Kroonika veergudel meenutab Koit seika, mil pidi 40-kraadise palavikuga lavale astuma.  «Ma olen astunud omal ajal ka neljakümnekraadise palavikuga üles Linnahallis kolmetunnisel etendusel, sest nii kaua kuni sa suudad oma jalgadel lavale astuda, keegi etendust ära ei jäta,» ütleb Koit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles