Vahukommi-printsess: Britney näitab tervisliku eluviisi mõjusid ja need on vapustavad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britney Spears paistab olevat samas heas vormis kui ta oli 20ndate alguses.
Britney Spears paistab olevat samas heas vormis kui ta oli 20ndate alguses. Foto: Facebook

Periooditi ohjeldamatu pidutsejana tuntud 36-aastane lauljatar Britney Spears on viimasel ajal tervisliku toitumise ja trenniusku tagasi pöördunud ning tulemused pole lasknud end kaua oodata, vahendab The Sun.

Kahe lapse ema Britney on viimasel ajal oma Las Vegases viibimise puhkeaja sisustanud tiheda trennitegemisega – lauljatar viibib mängupõrgute paradiisis seoses oma püsiesinemistega Planet Hollywood Resort & Casino juurde kuuluvas kontserdisaalis nimega The AXIS.

Britney Spears
Britney Spears Foto: facebook

Näitamaks, millist mõju tervisetoidud ja pidev trennitegemine talle avaldanud on, riietus lauljanna trendikasse teemantmustriga kaelusega vahukommiroosasse üli-liibuvasse kleiti.

Tulemus on vapustavalt hea – kleit järgib kehavorme sellisel moel, et näitab ehedat tulemust. Sellise kleidi all trimmivat pesu või korsetti kanda oleks mõeldamatu.

Britney Spears
Britney Spears Foto: facebook

Sukkpükste asemel esitleb kelmikas Britney oma ühtlaselt päevitunud jalgu.

Kogu komplekti lõpetab paar jõuliselt mõjuvaid musti rihmikuid, millele vastandub valge küünelakk.

Britney Spears
Britney Spears Foto: facebook

Nagu tõeline fashionista, on lauljanna ka oma blondeeritud juuksed uhkesse kohevasse soengusse sättida lasknud – vabalt õlgadele langevad lainelised lokid teevad Britneyst tõelise vahukommi-printsessi.

Tundub, et Britney on taas leidnud üles oma sisemise sära.

Britney Spears
Britney Spears Foto: facebook

Britney postitas Instagrami ka video, kus ta samuti roosas kleidis oma magamistoas Cyndi Lauperi muusika saatel tantsib. 

 

It’s a Cyndi Lauper kind of day

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles