Need Eesti staarid teatasid 2017. aastal enda beebiootusest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egle Eller-Nabi, Anni Rahula, Ines Karu-Salo, Helen Randmets
Egle Eller-Nabi, Anni Rahula, Ines Karu-Salo, Helen Randmets Foto: Fotokollaaž

2017. aastal tabas Eestit beebibuum. Vähemalt nii tundus avaliku elu rindel. Nii mõnigi kohalik staar teatas just selles aastanumbris enda beebiootusest. Siin on väike meenutus ja ülevaade, kes teatasid aastal 2017 enda rasedusest.

Liisi Eesmaa - kindlasti üks kosmilisemaid moeloojaid Eestis, teatas enda rasedusest aasta alguses. 33-aastase Liisi ja tema elukaaslane, 30-aastane Madis Ligema tervitasid poega maikuus. Pisike prints sai nimeks Kuu.

Marten Kuningas - tänavu jaanuaris teatas beebiuudistest ka muusik ja ansambel Miljardid ninamees, kes tervitas oma kohvikupidajannast elukaaslase Keit Lillemäega 18. juunil poisslast, kellele pandi nimeks Teodor.

Marten Kuningas
Marten Kuningas Foto: Erakogu

Jalgpallikohtuniku ametit pidav Anni Rahula ja tema muusikust abikaasa Tomi Rahula teatasid beebiootusest veebruaris. Perekond Rahula tervitasid ilmakodanikku 28. juunil. Tütrele pandi nimeks Rubi.

Veebruari alguses teatas beebiootusest ka perekond Nabid, kelle poeg Henri nägi ilmavalgust 24. juulil. Egle Eller-Nabi ja Heiki Nabi esimene laps Renata sündis 2011 aastal.

Kunagise tüdrukutepundi Nexus laulja Helen Randmets teatas aasta alguses mehisest järelkasvust. Nimelt oli oodata Heleni ja tema ärimehest abikaasa Reigo Randmetsa perre kolmandat poisslast. Joren Rei nägi ilmavalgust 6. juunil. 

 

Update: still in one #39weeks

A post shared by Helen Randmets (@helenrandmets) on

2017. aasta suvel teatas perelisast kasiinoärimehe Armin Karu tütar, Ines Karu-Salo, kelle pere pesamuna sündis 12. augustil. Ines ja tema ettevõtjast abikaasa Martin Salo panid tütrele nimeks Isabel.

 

Happiness is homemade

A post shared by Ines KaruSalo (@ineskarusalo) on

Ameerikas elav kergejõustiklane Grete Šadeiko postitas Instagrami foto, kus andis teada kahest suurest uudisest: tema kaaslane, ameerika jalgpallur Robert Griffin III palus teda endale naiseks ning noored saavad peagi ka lapsevanemateks. Grete Šadeiko tõi ilmale pisitütre 2. juulil. Pisiprintsess sai nimeks Gloria.

Beebiootusest teatasid ka näitlejapaar Maiken Schmidt ja Priit Pius, kes hoidsid aastaid enda romantilist suhet avaliku tähelepanu eest. 

Tallinna Linnateater tähistas oma 51. sünnipäeva!Noored näitlejad Priit Pius ja Maiken Schmidt
Tallinna Linnateater tähistas oma 51. sünnipäeva!Noored näitlejad Priit Pius ja Maiken Schmidt Foto: Tiit Mõtus
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles