Evelin Ilves avaldas lahutusega kaasnenud valu

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves
Evelin Ilves Foto: Marko Saarm / Sakala

Pärast endisest presidentist Toomas Hendrik Ilvesest lahkuminekut on Evelin enda eluga edasi läinud ja öelnud, et ta on õnnelik, kuna ta ei ela enam minevikus.

Harva juhtub see, kui ametis olev riigipea võtab ette abielulahutuse, kuna see võib riigipea rollilt tähelepanu kõrvale juhtida. Aga Toomas Hendrik Ilves seda tegi, kui kaks aastat tagasi Evelinist lahku läks. Kõigele lisaks on Toomas Hendrik on praeguseks ka uuesti abiellunud ja naisega saanud ka uue lapse.

Endine president Toomas Hendrik Ilves.
Endine president Toomas Hendrik Ilves. Foto: Eero Vabamägi

Evelin Ilves aga sõnas Eesti Päevalehele antud aastalõpuintervjuus, et ta on õppinud elult vähem tahtma ning õnnelik olemiseks ta minevikku ei vaata.

Evelin Ilves on lahutusest üle saanud.
Evelin Ilves on lahutusest üle saanud. Foto: facebook

Evelin pidi lahutuse järel harjuma uue rolliga ning kuigi see võis tunduda alguses raske, siis nüüd on ta sellega suurepäraselt hakkama saanud. Tema sooviks on inimesi aidata ja tahab, et kõik oleksid õnnelikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles