TOP 9: kuidas Eesti staarid valmistuvad jõuludeks?

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lass
Liis Lass Foto: Instagram

Juba homme on jõulud ning selle puhul oleme välja otsinud nii mitmedki Eestis kuulsad inimesed, et näha, kuidas nemad pühi vastu võtavad.

Liis Lass ehib jõulupuud

 

➡️ #xmas2017 #merrychristmas

A post shared by LIIS LASS (@liislassofficial) on

Krossisõitja Tanel Leok poegadega jõulupuu ees

Marta Laanel ja Taavi Teplenkovil on kingid juba jõulupuu all

 

Patsy darling,it's fabulous! #rockingaroundthechristmastree #abfab

A post shared by Marta Laan (@martalaan) on

Marilyn Jurman valmistub reisiks

Liisa Leetma jõuluturul

 

✘ obsessed ✘ #imwearingRI

A post shared by ✧✶be the change✶✧ (@liisaleetma) on

Tomi Rahula abikaasa Anni teeb veel jõulude eel sporti

 

⚽️‍♀️‍♀️||| Mul on siin rohkelt sporti armastavaid tegelasi, niii et teen teid oma uue lemmikuga tuttavaks. Piilusin ju uue ning hea kella poole juba väga pikalt, aga kõigil oli miskit justkui puudu.. äkki on asjalik postitus teistelegi! Saage tuttavaks, see on minu kell-aktiivusmonitor-treener-stopper-sõber-ipod-telefon jne. Tõmba paremalt vasakule ja näed mõna funktsiooni lähemalt 1. Ekraani välimuse saad paljude erinevate seast valida (lisaks ka numbrite värve). Minul on hetkel üleval sammude arv, põletatud kalorid, käidud korrused/trepid, aktiivsed minutid, pulss, kell ja kuupäev (näitan mõnda teist välimust peagi instastorys). 2. Saabuvad sms’id saad soovi korral enda kella lubada. Lisaks on kell vajadusel ka Su treener. 3. Hommikul saad vaadata, et mitu korda Sa päriselt ärkasid (hetkeks korduvalt virguda ongi normaalne, seda hommikul tavaliselt keegi ei mäletata. minul on üks ärkvel olemise aeg pikem, sest toitsin kella 3 paiku last) 4. Kõige ägedam alarm üldse - täna pidin saaliturniiri vilistama minema ja äratus oli 6:30... aga äratus tuli vaikselt. Kell käel vibreeris, salaja. Nii ei aja see kedagi teist peale Sinu üles ja pisikese beebi kõrval ärkamine on lausa lust. 5. Lisaks erinevate treeningute valik, millel kell silma peal hoiab -> ujumine, jooksmine, ratas jne. * sellest kellast saab ka wireless klappidesse muusikat mängida, õues olevat temperatuuri näha, loomulikult treppe ja samme lugeda, pulssi ja läbitud kilomeetreid vaadata jne. Samuti saad endale eesmärgid seada ja unetunde vaadata - app on väga mugav!! * tasub ka mainida, et mina ja tehnika ei saa tavaliselt kiiresti sõbraks, aga see kell on kuidagi nii loogiliselt tehud, et juba selge. (p.s videol üleval punane täpp kellal näitab, et nädal kasutamist on möödas ja aeg on see laadima panna e. laadida ei tule üldse tihti) #FitBitIonic #FindYourFitbit

A post shared by Anni Rahula (@annirahula) on

Kertu Jukkum treenib valvekoera

 

Luurekoera treeningud

A post shared by Kertu Jukkum (@kertujukkum) on

Ines Karu-Salo perepilt jõulude eel

 

#friends #forever #xmas #lallonpuuallpeidus

A post shared by Ines KaruSalo (@ineskarusalo) on

Grete Šadeiko esimesed jõulud emana

 

My everything!❤️ #Family #HappyHolidays #Swipe

A post shared by Grete Šadeiko (@gretesadeiko) on

Koit Toome ja tema armas perekond on pühadeks valmis

 

#family

A post shared by Koit Toome Official (@koittoomeofficial) on

Helen Kõpp on jõuluajal ingel

Helen Kõpp
Helen Kõpp Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles